Keystone logo
Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

Introduktion

ISEG, Lissabon School of Economics & Management ved Universidade de Lisboa (Lissabon Universitet) er det mest prestigefyldte college for ledelse og økonomi i Portugal.

ISEG er akkrediteret af Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), en sondring, der kun holdes af 5% af verdenshøjskoler, og dens programmer er anerkendt af mange anerkendte internationale enheder.

2019 Academic Ranking of World Universities (ARWU), der hvert år præsenterer de 500 bedste universiteter over hele verden, placerer Universitetet i Lissabon i 1. position nationalt, 151. position på verdensplan.

Lissabonuniversitetet er det største og førende universitet i Portugal, et af de største universiteter i Europa, og byder næsten 15.000 internationale studerende velkommen hvert år fra over 100 lande.

I øjeblikket studerer over 50.000 studerende på universitetet.

Kvaliteten af universitetets forskning, innovation og kultur tiltrækker et stigende antal internationale talenter, der søger at udvikle projekter på højeste niveau med forskningsenheder og -grupper.

Hvorfor vælge ISEG?

ISEG, Lissabon School of Economics & Management ved Universidade de Lisboa er det mest prestigefyldte college for ledelse og økonomi i Portugal.

Universidade de Lisboa er det største og førende universitet i Portugal. Shanghai Ranking 2019 officielt kendt som "Academic Ranking of World Universities (ARWU)", der årligt præsenterer de 500 bedste universiteter over hele verden, placerer Universitetet i Lissabon i 1. position nationalt, 151. position på verdensplan.

Looking out over Alfama, Lisbon

ISEG International Program for Doctor of Business Administration Studies (iDBA) er et anvendt forskningsprogram, der sigter mod at forberede studerende inden for områderne strategi og organisationsstyring, der leverer avancerede forskningsevner for at forbedre ledelsesforskning og praksis i organisationer.

Det kombinerer ekspertise inden for forskning med professionel praksis.

Placeringer

  • Lisbon

    Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

    Spørgsmål