Keystone logo
Lingnan University PhD i Business
Lingnan University

PhD i Business

Tuen Mun, Hongkong

30 Months

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

På campus

* undervisning for året 2022-2023 er under revision.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Universitetet tilbyder 25 MPhil og ph.d.-programmer i kunst, erhvervsliv, samfundsvidenskab og naturvidenskabelige discipliner. Udover optagelse på vores PhD i Business-program har universitetet også et populært forskningsbaseret 2-årigt MPhil in Business-program.

For at tilbyde mere diversificerede læringsmuligheder, især for tværfaglige forskningsstudier, har universitetet aktivt søgt samarbejdsmuligheder med oversøiske universiteter. I det akademiske år 2021-22 har universitetet lanceret "Double PhD Degree Program in Economics" med Wuhan University (WHU), Kina og "PhD-programmerne med Joint Supervision" med Shenzhen University (SZU), Kina i forskningsområderne relateret til internationale relationer og udviklingsstudier. Flere samarbejdsprogrammer er i øjeblikket på vej. Detaljer kan henvises til www.LN.edu.hk/sgs/docs/pgrad/coll_prog.php.

Det Handelsfakultet

Afdeling for Regnskab
Accountancy Department i Lingnan har den overordnede rangering af 150 på verdensplan baseret på regnskabsforskningspublikationer i de sidste seks år ifølge en omfattende undersøgelse "Accounting Rankings for Universities 2020" af Brigham Young University ( www.byuaccounting.net ). Efter aktuelle områder er vores forskning inden for beskatning, finansielt regnskab og revision rangeret som henholdsvis 68, 98, 150 på verdensplan. Dette er en stor præstation i betragtning af afdelingens lille skala. Instituttet har publiceret forskning i top-tier akademiske tidsskrifter, herunder The Accounting Review; Tidsskrift for Regnskab og Økonomi ; Moderne regnskabsforskning ; Gennemgang af regnskabsstudier; Regnskab, organisation og samfund; Revision: A Journal of Practice and Theory; Journal of Financial Economics og Journal of Financial and Quantitative Analysis. Vores forskning bidrager til regnskabsteori og -praksis, der giver betydelig indsigt til revisorfaget på fastlandet og Hong Kong.

Institut for Databehandling og Beslutningsvidenskab
Institut for Computing and Decision Sciences er et af de fem institutter på Det Erhvervsvidenskabelige Fakultet med speciale i undervisning og forskning i Data Science (DS), Information Systems Management (ISM) og Operations Management (OM). Det har en lille gruppe af fakultetsmedlemmer, der er blandt de mest aktive forskere i Hong Kong inden for deres specialiserede forskningsområder ( href="http://cptra.ln.edu.hk/ ), og som er godt anerkendt af kammerater med konkurrencedygtige forskningsstipendier og publikationer i tidsskrifter af høj kvalitet (f.eks. Management Science , Operations Research , Production and Operations Management , Journal of Management Information Systems, European Journal of Operational Research , IEEE Transactions on Pattern Analysis and Machine Intelligence, IEEE Transactions on Evolutionary Computation, Communications af ACM , Decision Support Systems og Information and Management ).

Instituttet tilbyder MPhil- og PhD-uddannelser i Business med særligt fokus på DS, ISM og OM. Vi byder motiverede ansøgere velkommen og er fuldt ud forpligtet til at tilbyde det bedst mulige lærings- og forskningsmiljø for vores MPhil- og ph.d.-studerende. Kvalificerede ansøgere opfordres også til at overveje Hong Kong PhD Fellowship Scheme (HKPFS), et meget konkurrencedygtigt og prestigefyldt program etableret af Research Grants Council (RGC) i Hong Kong.

Institut for Finans og Forsikring
Institut for Finans og Forsikring har syv fakultetsmedlemmer, som er aktive inden for forskning. Vores forskningsinteresser spænder vidt og bruger teoretiske, empiriske og anvendte tilgange. Fakultetet har for nylig afsluttet undersøgelser af kreditvurderinger, værdipapirvolatilitet og derivater, bankudlånsbeslutninger, corporate finance og teoretiske modeller for forsikring og risikostyring. Resultaterne fra disse undersøgelser er blevet publiceret i prestigefyldte internationale tidsskrifter.

De forskningsstuderende arbejder tæt sammen med deres vejledere. Ud over deres specialer har de studerende mulighed for at arbejde sammen med fakultetsmedlemmer om andre forskningsprojekter. Studerende laver relevante kurser på Lingnan og på andre lokale universiteter. Et kendetegn ved vores tilgang er, at studerende begynder at arbejde med forskningsprojekter fra deres første semester.

Institut for ledelse
Lingnans afdeling for ledelse har udviklet forskningsstyrker inden for store områder som konflikthåndtering, organisationsstudier, forretningsetik, innovation og iværksætteri, tværkulturel ledelse og kinesiske erhvervsstudier og udforsker også nye forskningsspørgsmål. Vores forskning understøtter Lingnan University s liberale kunstmission om at udvikle og anvende viden til offentlig service. Vi søger motiverede, dygtige studerende, der er forpligtet til at udvikle deres forskningskompetence gennem vores postgraduate programmer.

Institut for Marketing og International Business
Vores fakultet modtog deres doktorgrader i Australien, Canada, Hong Kong eller USA. Gennem årene har kandidaterne fra vores program været lønnet ansat af organisationer i Hong Kong, fastlandet og i udlandet. Nogle fortsætter med at forfølge avancerede studier på andre prestigefyldte universiteter, herunder Georgia State University, McGill University, Rutgers University, York University, University of Connecticut, University of Illinois i Urbana-Champaign og University of Alberta. Vores kandidater har præsenteret deres forskningsresultater på internationale akademiske konferencer såsom Academy of International Business Conference og Marketing Science Conference. Nogle af dem har vundet priser som "Best Graduate Student Paper" eller "Best Conference Paper" på internationale konferencer.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Ph.d. i økonomi, analyse og beslutningsvidenskab
    • Lucca, Italien
  • Ph.D. i Business & Management
    • Nancy, Frankrig
  • Ph.D. i jura og erhvervsliv
    • Rome, Italien