Keystone logo
L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

L’Université Catholique Du Congo

Introduktion

Det Katolske Universitet i Congo er en katolsk privat universitet kendt for sin ekspertise, sin dynamik, dens ekstraordinære kvalitet af uddannelse udbydes til sine studerende og relevansen af ​​sit pensum. Oprettet i 1987 af den episkopale konference for Zaire, under navnet ændret fra fakultetet for katolske teologi af Kinshasa til de katolske Fakulteter Kinshasa (FCK). Institutionen således tælles to fakulteter: Det Teologiske Fakultet og Filosofi. I juli 1989 stående udvalg af biskopper besluttet, at skabe en tredje mulighed, som for Videnskab og Teknologi Development, kendt siden 2000-2001 akademiske år økonomiske fakultet og udvikling. Det besluttede også, under den samme session i juli 1989 til at organisere inden Det Teologiske Fakultet, en Canon Juridisk Institut. I juni 1991 stående udvalg af biskopper besluttet, at skabe en fjerde mulighed: Det Samfundsvidenskabelige Communications, hvis officielle åbning fandt sted i oktober 1993.

Ved udgangen af ​​juni 2007 Bestyrelsen, Den Stående Komité for biskopper besluttet at oprette en sjette Fakultet: Det Law og statskundskab, som åbnede i oktober 2009. Efter fem års eksistens, vil det blive eksploderede i to, i oktober 2013; For det første, det juridiske fakultet og for det andet, at for Statskundskab.

I betragtning af den statur af katolske Fakulteter Kinshasa plenarforsamlingen i juli 2009 og blev officielt udråbt det katolske universitet i Congo (UCC), hvis vedtægter blev allerede godkendt i 2003 og forretningsordenen i 2008.

Den katolske universitet i Congo i dag byder på et varieret program af fakultetet og grad fra 1., 2. og 3. cyklus, kendetegnet ved tværfaglighed, værdiansættelse af generel kultur og kristne værdier.

Den katolske universitet i Congo (UCC) har to campusser, den ene beliggende i hjertet af byen Kinshasa i Limete, den anden i den vestlige del af byen, i byen Mont Ngafula. De to campusser, der omfatter enten campus Limete og af Mont Ngafula, passer ind i bystrukturen i byen Kinshasa.

Campus Mont Ngafula er under opførelse, ligger i den vestlige del af byen Kinshasa, i kommunen Mont Ngafula nær sognet St. Rita, overfor City-grønne kvarter. Det består af tre fakulteter, der Teologiske der besidder formanden for det katolske universitet i Congo, filosofi, og det Samfundsvidenskabelige Communications. Dens bygning er bygget på tre niveauer, i form af et Jesu kors at hver vinge er et sæt af publikum. Campus Limete, der omfatter fire fakulteter, ligger på Avenue of the University # 2 i det centrale Kinshasa i kommunen Limete, nær sognet Saint Raphael, lige ved Pastoral Centret Lindonge. Fakultetet organiserede Limete hjemmeside er: Canon Law, Økonomi og Udvikling, jura og statskundskab. Det er her, dette site er baseret administration af universitetet, herunder også i det store bibliotek, forskningscenteret af kontor, apotek og mange restauranter og terrasser frekventeres af studerende.

Den katolske universitet i Congo er direkte tilgængelige via rullende transport. Et bredt felt giver Parker køretøjer, der kommer ledsage elever og disse lærere er næsten alle bygninger. UCC er den urbane universitet par excellence og kvalitetssikring.

Officiel anerkendelse af institutionen ved den congolesiske stat

Den katolske universitet i Congo er anerkendt af dekret nr 06/0106 af 12. juni 2006 om godkendelse nogle private højere læreanstalter og University underskrevet af formanden for Den Demokratiske Republik Congo Joseph Kabila i Kinshasa 12 juni 2006 .

Mont Ngafula: En moderne campus

Studerende fra det katolske universitet i Congo sætter pris på deres moderne campus, bygget på bakken af ​​byen Mont Ngafula, som omfatter en bygning, der lever op til internationale standarder, med publikum, administrative kontorer, bibliotek, computerrum og cafeterier . Andre resultater er i gang.

En fremragende coaching

Rygtet om den prestigefyldte katolske universitet i Congo er baseret på engagement, tilgængelighed og anvendelighed af sine lærere (lærere og assistenter) samt sine mange brugerdefinerede indramning muligheder. En UCC, vil du finde lærere, der vil opmuntre dig og skubbe dig til videnskabelig forskning, at afgive dine meninger og der vil støtte dig i øjeblikke af tvivl eller vanskeligheder.

Vigtige forskningsaktiviteter

I de senere år har UCC gjort sit varemærke som en af ​​de øverste forskningsuniversiteter i DRC. Forskning er gjort i det videnskabelige, økonomiske, sociale, kulturelle, miljømæssige eller forbedre livskvaliteten. Herunder organisere det tværfaglige symposium, foredrag for hvert fakultet, videnskabelige workshops mv

Udgifterne til den samlede forskningsmidler på UCC sommetider når ......... ..L'UCC giver en vigtig og afgørende sted at kigge i den kategori af katolske universiteter generelle formål.

Placeringer

  • Kinshasa

    Avenue BY-PASS, 384, , Kinshasa

    Spørgsmål