Keystone logo
Max Planck Institute for Brain Research Ph.D. International Max Planck Research School for neurale kredsløb
Max Planck Institute for Brain Research

Ph.D. International Max Planck Research School for neurale kredsløb

Frankfurt, Tyskland

0 Years

Engelsk

Fuldtid

På campus

* Kontakt skole

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

International Max Planck forskerskole for neurale kredsløb | Frankfurt am Main, Tyskland

Undersøg hjernen i hjertet af Europa

121919_IMPRS-big.jpg

Indkaldelsen af ansøgninger åbner den 1. oktober, og fristen for at ansøge er 1. december, 2019.

International Max Planck Research School (IMPRS) for neurale kredsløb blev oprettet i 2011 og tilbyder hvert år cirka ti fuldt finansierede stipendier til talentfulde studerende, der har en relevant kandidat- eller bachelorgrad som deres højeste grad. Programmet undervises på engelsk.

Vi tilbyder et tværfagligt program til fremragende studerende med baggrunde inden for neurovidenskab, matematik, fysik, ingeniørvidenskab, datalogi, (bio) kemi, biologi og medicin samt forskningserfaring i de deltagende institutioner i Frankfurt Neuroscience samfund. Studerende vil deltage i et skræddersyet uddannelsesprogram, herunder forskningsrotationer og neurovidenskurser, suppleret med træning i overførbare færdigheder samt videnskabelige retræter og forelæsningsserier. En speciel fast track-mulighed tilbydes fremragende studerende med en bachelor som deres højeste grad.

Det fælles fokus for International Max Planck Research School (IMPRS) for neurale kredsløb er forståelsen af neurale kredsløb (fra de enkle til de store og komplekse) på alle skalaer, der kræves for at opnå denne forståelse. Dette ambitiøse mål kræver analyser på molekyl-, cellulær-, multicellulære-, netværks- og adfærdsniveauer med fuld forståelse af, at makroskopiske fænomener (rumlige mønstre, dynamik) kan være afhængige af skalaer, og at reduktionisme ikke altid er tilstrækkelig som metode.

Forskningsområder er opfattelse, connectomics, teoretisk og beregningsmæssig neurovidenskab, synaptisk plasticitet, molekylære systemer, hjernedynamik, neurale kredsløb, adfærd og systemneurovidenskab. IMPRS-fakultetet består af 22 Frankfurt-baserede neurovidenskabsmænd ved Max Planck Institute for Brain Research , Goethe University, Ernst Strüngmann Institute for Neuroscience og Frankfurt Institute for Advanced Studies.

Se vores video fra 2016 for at få et indtryk af IMPRS for neurale kredsløb og neurovidenskab i Frankfurt am Main.

For mere information og om anvendelse skal du besøge www.imprs.brain.mpg.de .

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Ph.D. i hjernevidenskab
  • Jerusalem, Israel
 • PhD in The Human Mind and Its Explanations: Language, Brain and Reasoning
  • Milan, Italien
  • Online Italy
 • Ph.d. i teoretisk og anvendt neurovidenskab
  • Camerino, Italien