Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Introduktion

Iværksætterskolen ®

Management Center Innsbruck kobler det bedste inden for videnskab, økonomi og rådgivning sammen med det unikke koncept om en international iværksætterskole ® . Grundlagt i 1995/96 som en grundpille i det unikke Innsbruck Open University -koncept, Management Center Innsbruck har opnået en topposition i det internationale landskab for videregående uddannelser.

I dag værdsætter mere end 3.400 studerende, 1.000 lærere, 276 partneruniversiteter fra hele verden og utallige kandidater og arbejdsgivere meget, hvad Entrepreneurial School ® kan tilbyde. Inden for rammerne af "Comprehensive University Innsbruck" -konceptet bestræber MCI sig på at vejlede motiverede mennesker, der ønsker at opbygge deres fremtid gennem målrettet efteruddannelse, i deres personlige og faglige udvikling. MCI tilbyder kandidat-, ikke-kandidat- og post-graduate uddannelser af højeste standard til senior- og juniorledere fra alle ledelsesniveauer og filialer.

MCI's programmer fokuserer på alle niveauer af personligheden og omfatter områder med state-of-the-art viden fra videnskab og praksis, der er relevante for erhvervslivet og samfundet. Som et internationalt orienteret informations- og kommunikationscenter er MCI åbent for nye perspektiver, metoder og projekter. Konstruktiv dialog og kooperativ udvikling af tværfaglige kompetencer er to af søjlerne i undervisning og læring på MCI. MCI understøtter organisationers konkurrenceevne og påvirker professionaliseringen af forretning, administration, politik og kultur. Anvendt forskning og udvikling er især værdsat på MCI til styrkelse af innovation i lokale virksomheder og sikring af kvalitetsorienteret undervisning.

Integreret i et bredt netværk af lånere, sponsorer og partnere er MCI en vigtig motor i placeringen af Innsbruck, Tyrol og Østrig som et center for akademiske og internationale møder. Vores nabosamarbejde med universitetet i Innsbruck, nærheden til den livlige Innsbruck gamle bydel og stedets kraftfulde arkitektur er et udtryk for filosofien og missionen for dette internationalt forbilledlige center for videregående uddannelser.


Vores mission

MCI Management Center Innsbruck følger konceptet om en Entrepreneurial School ® . MCI giver motiverede mennesker mulighed for at opnå fremragende præstationer, giver dyb akademisk kompetence og skaber innovativ knowhow-overførsel inden for et stærkt internationalt netværk.


Vores succesfaktorer

Kvalitetsundervisning: Undervisning af høj kvalitet sikrer vores position blandt de førende akademiske institutioner i den tysktalende verden.

Intellektuelt bidrag: Vores intellektuelle bidrag er anvendt, forretningsrelevant og løsningsorienteret.

International orientering: Vores stærke internationale orientering skaber knowhow, prestige og merværdi for vores kunder.

Kunde- og serviceorientering: Vores kunde- og serviceorientering er eksemplarisk.

Mennesker og kultur: Vores virksomhedskultur trives på gensidig tillid, engagement fra vores medarbejdere, iværksætterånd og ansvar over for samfundet.

Mærke: MCIs brand er internationalt kendt og står for ydeevne, professionalitet, viden og kompetence.

Netværk: Vores internationale netværk skaber en konkurrencefordel og merværdi for vores interessenter.

Innovation: Løbende innovation danner grundlaget for vores markedsposition og sikrer vores konkurrenceevne.

Infrastruktur: Vores fremragende infrastruktur skaber et attraktivt og stimulerende miljø.


Campus og steder

Management Center Innsbruck (MCI) har etableret et ry som et internationalt orienteret universitet inden for anvendt videnskab gennem kundeorientering og konsekvent kvalitetsstyring. De tyrolske bjerge inden for rækkevidde, regionens uovertrufne sports- og fritidsfaciliteter, nærheden til Tyskland, Schweiz og Italien og Innsbrucks mangeårige akademiske tradition garanterer alle en unik stemning for studerende.

På sine centrale lokationer tilbyder MCI en enestående infrastruktur med attraktive og veludstyrede foredragssale, computerlaboratorier og gruppearbejdsrum med topmoderne arbejdsstationer og forskningsfaciliteter, studenterherberger i nærheden, et bredt udvalg af gode spisesteder, praktisk parkering og fremragende offentlig transport.

Placeringer

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Programmer

Institutionen tilbyder også:

Spørgsmål