Keystone logo
Meridian University EdD i organisatorisk lederskab
Meridian University

EdD i organisatorisk lederskab

Petaluma, USA

30 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Mar 2024

USD 21.632 / per year *

Blandet, Fjernundervisning

* undervisningsestimat baseret på fuldtidsregistrering af 32 point pr. studieår. Undervisningen faktureres til en kurs på $ 676 pr. Kredit

Introduktion

Udvikling af læringsledere

Organisationer over hele verden inden for forskellige domæner som uddannelse, erhvervsliv, civilsamfund og regering udfordres af hidtil uset kompleksitet. Hvad der kræves af organisatoriske ledere nu, er ofte langt ud over deres nuværende kapacitet. Meridian's Ed.D. i organisatorisk ledelse er blevet udviklet til at reagere på dette kapacitetsgap. Læreplanudformningen gør det muligt for studerende at dyrke en økologi med kompetencer til støtte for deres egne evner som ledere, samt i coaching af andre ledere og rådgivning med teams og organisationer. Studerende i dette program arbejder med fakultet, der er meget dygtige praktikere og er dybt engageret i transformative projekter.

"Enhver reel ændring indebærer, at verdens opdeling er, som man altid har kendt den, tabet af alt det, der gav en identitet."—James Baldwin

Ved første øjekast

ANSØGNINGER
ACCEPTERET

Kvartalsvis

HØJESTE GRAD
PÅKRÆVET

bachelorer

LÆRING
FORMAT

hybrid

PROGRAM
LÆNGDE

30-42 måneder

ALLE KREDITER
PÅKRÆVET:

92 kreditter

OMKOSTNING PER
KREDIT

$ 676

INTENSIVER
PÅKRÆVET

5

GODKENDELSE

WASC

155825_keystone-edu-image-one-edited.png

Tilgængelige koncentrationer

UDVIKLINGSCACHING

Udviklingscoaching-koncentrationen lægger vægt på kurser, der er tilpasset praksis i sammenhænge som udøvende coaching, udviklingsvurdering og ledelse af bevidst udviklingsorganisationer.

EKSPRESSIV OG BEVÆGELSESKUNST

Expressive and Movement Arts-koncentrationen understreger kurser, der er tilpasset professionel praksis i sammenhænge som konventionelle sundhedsindstillinger, coaching, medarbejdernes wellness-programmer.

SUNDHEDSCACHING

Koncentrationen af sundhedspsykologi lægger vægt på kurser tilpasset professionel praksis i sammenhænge som konventionelle sundhedsindstillinger, coaching, medarbejdernes wellness-programmer.

ORGANISATIONSUDVIKLING

Organisationsudviklingskoncentrationen lægger vægt på kurser, der er tilpasset praksis med organisatorisk ledelse og udvikling inden for forskellige institutionelle domæner, såsom: Erhverv, nonprofitorganisationer (NGO'er); og regering inklusive sektorer som uddannelse, jura og kunst.

SOCIAL KUNSTKUNST

Social Artistry-koncentrationen understreger kurser, der er tilpasset professionelle forpligtelser, der medfører kunstbaseret praksis, der fremmer samfundsudvikling og samfundsmæssig transformation.

TRANSFORMATIVT LEDERSKAB

Den transformative lederskabskoncentration lægger vægt på kurser, der er tilpasset praksis i sammenhænge som udøvende coaching, udviklingsvurdering og ledelse af bevidst udviklingsorganisationer.

TRANSFORMATIV LÆRING

Den transformative læringskoncentration lægger vægt på kurser tilpasset professionel praksis i sammenhænge som uddannelse, organisatorisk ledelse og voksenuddannelse.

" Meridian University tilbyder en kandidatuddannelse, der er integrerende, innovativ og banebrydende som en pædagogisk model, der involverer holistisk læring og praktisk anvendelse i mange forskellige erhverv."—Angeles Arrien, The Four-Fold Way

155826_keystone-edu-image-two-edited.png

Akademisk struktur

Meridians akademiske struktur giver de studerende fleksibilitet til at navigere på universitetets pensumarkitektur på måder, der matcher deres lidenskaber, faglige mål og andre livsforpligtelser.

Strukturen er designet til at betjene en forskelligartet studerende, der bor over hele kloden, har forskellige kulturelle og kliniske visioner for deres karriere og er på forskellige stadier i deres professionelle rejse.

Studerende tilmelder sig et gradsprogram, kan vælge en koncentration og tilmelde sig et eller flere kurser hvert kvartal. Ud over kernekurser til det specifikke uddannelsesforløb og ankerforløb, der repræsenterer den Transformative Learning-hensigt i Meridians læseplan, vælger de studerende valgfrie kurser, der er tilpasset deres Meridiankoncentration, baggrund og karrierevej.

Læreformater

Hybridformat

Meridian's hybridindlæringsformat kombinerer online-kurser med onsales ugentlige boligintensiver. Hybridindlæringsformatet er designet til at gøre det muligt for studerende at fortsætte deres kandidatuddannelse i et fleksibelt tempo, der kombinerer asynkrone kurser via universitetets brugerdefinerede sociale læringsplatform, Pivot, live-kursusvideoopkald med fakultet, synkron studerendes samfundsengagement og en uges boligintensiver . Ved at kombinere innovative online-undervisningsmetoder med rige videoopkald og dybe boligforbindelser giver hybridformatet de studerende mulighed for at bidrage lokalt og opleve globalt.

Hvert kvartal tager eleverne et eller flere syv ugers onlinekurser. Denne tidsplan giver eleverne tid mellem kvartaler til at hvile, engagere sig og forberede sig. Derudover deltager studerende i mindst to uger lange boligintensiver pr. Akademisk år. Intensiver løber mandag til fredag hele året, hvor boligintensiver finder sted i Meridian's Bay Area Center og andre globalt distribuerede steder.

Online-format

I Meridian's online læringsformat kan studerende gennemføre 100% af deres kursusgradskrav online. Virtuelle intensiver er også tilgængelige for studerende, der vælger ikke at rejse til boligintensiver. Studerende kan vælge intensive datoer, placeringer og formater baseret på deres personlige forhold og professionelle forhåbninger.

Om skolen

Spørgsmål