Keystone logo
Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Introduktion

Michigan Technological University startede som Michigan Mining School i Houghton i 1885. Etableret af staten Michigan for at uddanne mineingeniører til bedre drift af de lokale kobberminer startede skolen med fire fakultetsmedlemmer og 23 studerende på anden sal i en bygning på Montezuma Avenue i Houghton. Bygningen, der drives i flere årtier som Houghton Fire Hall, er nu en natklub og restaurant.

Michigan Mining School og det efterfølgende Michigan College of Mines uddannede nationalt og internationalt anerkendte mineingeniører. Vores første præsident, Marshman E. Wadsworth (1887-98), havde tilsyn med oprettelsen af et stærkt fakultet, bevægelse til vores nuværende campus og en college-mission.

På Michigan Technological University bygger vores 7.000+ skøre smarte studerende og lancerer nanosatellitter, gør proteseankler bedre og forbinder robotter med børn. Alene i år vil Michigan Tech-studerende bruge 126.000 timer sammen med fakultetets mentorer på betalt forskning. Vores 18 centre og institutter er bevæbnet med $ 80,4 millioner i forskningsudgifter. Huskies tjener fortsat den niende højeste startløn i landet til $ 65.000 (median). Det er en fremtid som ingen anden.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Houghton

    Townsend Drive,1400, 49931, Houghton

    Spørgsmål