Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introduktion

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, er en forskningsbaseret akademisk institution på kandidatniveau, der tilbyder specialiserede uddannelser til lokale og internationale studerende inden for kunstig intelligens.

MBZUAI sigter mod at støtte fremme af videnskabelig forskning, udvikling, overførsel og brug af kunstig intelligens gennem introduktionen af MSc og Ph.D. programmer, der giver studerende mulighed for at opfylde deres intellektuelle potentiale i et avanceret miljø.

Målet med MBZUAI er at opnå akademisk og forskningsmæssig ekspertise på lokalt, regionalt og internationalt niveau og hjælpe sine studerende med at lykkes i deres karriere og udnytte deres erhvervede viden til at tackle nogle af vores tids største udfordringer.

Vores unikhed. Din kant

1. Forskningsfokuseret

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence er det første AI-fokuserede forskningsuniversitet i verden. MBZUAI har indgået et partnerskab med Abu Dhabi-baserede Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), en global kraft inden for ekspertise og ledelse af AI-forskning, for tilsyn med ph.d. elever og læreplanudvikling.

2. Campus

MBZUAI er fuldt integreret med byen Abu Dhabi, en pulserende hovedstad, der kombinerer arv med en moderne livsstil. Campus, der ligger i Masdar City-et af verdens mest bæredygtige bysamfund-tilbyder topmoderne faciliteter, laboratorier og forskningscentre, der giver et unikt miljø, hvor du kan udføre din forskning.

3. Stipendium

MBZUAI tilbyder et komplet stipendium, der dækker 100% undervisningsgebyrer og andre fordele såsom en månedlig godtgørelse, sundhedsforsikring og indkvartering,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Professionelle muligheder

MBZUAIs stærke forbindelser med den nationale regering, industrien og den akademiske verden giver vores studerende en platform til at oprette forbindelse til et netværk af strategiske partnere for at få enorme oplevelser gennem mulige praktikopgaver inden for områder som sundhedspleje, telekommunikation, teknologi, regering, finansiering og meget mere. Den perfekte gateway til succesfuldt at drive din faglige udvikling.

5. Internationalt miljø

MBZUAI er det bedste universitet til dit forskningsophold. Ansøgere fra alle lande og nationaliteter er velkomne, da optagelse og accept til programmerne vil være baseret på høj akademisk status og fortjeneste. Ved at skabe et internationalt campusmiljø sigter MBZUAI at fremme en kultur for inklusion og udvikling.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Stipendier og finansiering

MBZUAI tilbyder studerende et udvalg af kandidatuddannelser i et moderne og innovativt universitetsmiljø, beliggende i den blomstrende hovedstad i UAE. Ved at kombinere et moderne uddannelsessystem og robust læseplan med Abu Dhabis rige kultur og arv, tilbyder MBZUAI en oplevelse som ingen anden.

Alle studerende optaget på fuld tid får privilegiet til at afslutte deres studier med et fuldt stipendium. For at opretholde stipendier, stipendier og andre fordele forventes de studerende dog at opretholde høj akademisk status, overholde universitetets adfærdskodeks og opfylde visse krav under deres studietid.

Stipendiet omfatter:

 • 100% gratis studieafgift
 • Studiebolig på campus
 • Sygesikring og UAE-visumsponsorering for ikke-UAE-statsborgere
 • Månedligt stipendium (underlagt universitetets regler og bestemmelser, som nævnt i universitetskataloget)
 • Internationale og UAE bosiddende studerende
  • MSc: AED 8.000
  • Ph.D.: AED 10.000 (Gifte ph.d.-studerende kan anmode om at bo uden for campus og modtage yderligere 5.000 AED boligstøtte under forudsætning af godkendelse og indsendelse af officielle dokumenter).
  • UAE nationale studerende
  • MSc: AED 30.000 (enlig) eller AED 33.000 (gift; kræver indsendelse af officielle dokumenter)
  • Ph.D.: AED 36.000 (enlig) eller AED 39.000 (gift; kræver indsendelse af officielle dokumenter)

Alumni Statistik

Ranglister

CS-rangeringer i et blik

 • 18. inden for AI i CS Rankings globalt
 • 28. inden for ML i CS Rankings globalt
 • 16. inden for CV i CS Rankings globalt
 • 19. inden for NLP i CS Rankings globalt

Studenterklæringer

Placeringer

 • Abu Dhabi

  Masdar City, , Abu Dhabi

Spørgsmål