Keystone logo
Monarch Business School Switzerland LÆGER FOR ANVENDT LEDERSKAB
Monarch Business School Switzerland

LÆGER FOR ANVENDT LEDERSKAB

Zug, Schweiz

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Feb 2024

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

EFFEKTIVT LEDERSKAB

Programmet giver en platform, der giver deltagerne mulighed for at udvikle sig som effektive ledere og trænere ved at undersøge deres personlige færdigheder, overbevisninger og værdisæt, når de relaterer til dem, de interagerer med. Deltagerne vil udvikle indsigt og færdigheder til at modnes til mere effektive ledere og ledere. Indsigt i ledelses- og ledelseseffektivitet peger i stigende grad på følelsesmæssig intelligens og kongruens. At kende selvet gør det muligt for ledere bedre at kende deres medarbejdere og effektivt lede. Programmet er unikt designet til den professionelle, der straks ønsker at anvende viden om programmet tilbage i deres arbejdsmiljø.

ANVENDT & PRAKTISK

Programmet anvender en blandet læringsmetode, der inkluderer en-til-en-coaching, praktisk anvendelse på arbejdspladsen, anvendt lederskabsstipendium og individuel refleksion. Succes i programmet defineres som højere præstationer som leder og coach i den virkelige verden af deltagerens eksisterende arbejdsplads. Programmet dækker materiale, der anses for at være vigtigt for anvendt ledelse. Moderne temaer, der dækkes, inkluderer etik & CSR, lederskab, forandring, bæredygtighed, kongruens, personalepsykologi og spiritualitet. Du kan downloade programskemaet her.

LEDELSESKAPACITETSBYGNING

Ledelse er nøglen til at udvikle en robust organisation. Gennem enestående undervisning og applikationer i den virkelige verden udvikler DOAL-programmet ledere, der er klar til at tage en ledende rolle inden for deres organisationer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Ph.D. i strategisk ledelse
    • Harrisonburg, USA
  • Doctor of Business Leadership
    • Sydney, Australien
  • Ph.d. i lederskab
    • San Diego, USA