Keystone logo
Montana Tech

Montana Tech

Montana Tech

Introduktion

Graduate School of University of Montana Polytechnic har været den foretrukne institution for studerende.

Universitetet i Montana Polytechnic har en stærk historie inden for teknik, naturvidenskab og teknologi. Det overholder kombinationen af teori og praksis for at reagere på samfundets skiftende behov, fremme og udvikle ansvarsfølelse og støtte bæredygtig udnyttelse af naturressourcer. Vores skole blev grundlagt i 1900 på grundlag af "kongresloven", tidligere kendt som Montana Mining Institute, og Montana blev også etableret under loven.

Med udsigt over byen Butte, Montana, blev denne minedrift engang kaldt "den rigeste bakke i verden." Der er mange fritidspladser i nærheden af University of Montana Polytechnic, såsom udflugter til historiske steder, jagt, fiskeri, vandreture, skiløb, varme kilder og ekspeditioner til store parker og naturreservater. Men vores skoles største styrke er, at vi er en model for kandidatuddannelse, der specialiserer sig i udvikling af menneskelige ressourcer og videnskabelig forskning, og vi kan give praktiske muligheder for studerende på campus og på mange felter.

Bestem din karriere, succes, succes og fortsæt din rejse til succes, vær så velkommen til University of Montana Polytechnic

University of Montana Polytechnic Graduate Program

Ph.d. og ph.d. i materialevidenskab for det tværfaglige uddannelsesprogram - et tværfagligt program ledet af universitetet Montana (Missura) og Montana State University (Bozmann City). Forskningsekspertise omfatter biomaterialer, elektronik, fotonik og magnetiske materialer (EPM materialer), materialer til opbevaring, omdannelse og energibesparelse samt syntese, forarbejdning og fremstilling af materialer. Projektet dækker en lang række videnskabelige og tekniske discipliner og dens brede anvendelse inden for sundhed og medicin, nanoteknologi, energi, miljø og naturressourcer. Tværfaglig Master of Science / PhD-program - Et postgraduate program designet af alle studerende og studerende til at nå deres akademiske, kreative og professionelle mål. Dette projekt er velegnet til kandidatstuderende inden for ingeniørvidenskab og videnskab.

Master of Science (MS) uddannelsesprogram

Elektroteknologi - Dette kursus tilbyder mange forskningsmuligheder, såsom udvikling af batteridiagnostiske instrumenteringssystemer til NASA, øget vindmølleffektivitet gennem pitch-kontrolalgoritmer og forbedring af gitterets ydeevne gennem innovative styringssystemer for at forhindre strømbrud.

Miljøteknik - Dette kursus fokuserer på vand-, spildevands-, jord- og undergrunds restaurering, strømgendannelse, luftforureningsteknik, sundhedsrisikoanalyse og miljømæssig bæredygtighed. Hvis du vælger kandidatuddannelsen, er de nøgleforskningsprojekter at vælge imellem nanoteknologi, nye vand- og spildevandsbehandlingsteknologier, biologisk prøveudtagning, forureningseffekter, luftkvalitet og støbning. Dette kursus tilbyder også en kandidatplan, der ikke skriver en afhandling.

Generel ingeniørvidenskab - Nøglekurser omfatter: "Civilingeniør" - Strukturel Processing, Geoteknisk Behandling og Jord / spildevandsbehandling; "Mekanik" - Mekanisk kraft og udstyr, Energiforskning, Automatiseret fremstilling og Nanoteknologi; Svejsningsteknik - automatiseret svejsning, svejsning design og ikke-destruktiv testning.

Jordvidenskab - Nøglekurser omfatter: Geokemi - Mineral termodynamik, migration af forurenede arter i jord og vand og grundplante / biogeokemisk lokalisering af forekomster. Geologisk Teknik / Geologi - Hældningsstabilitet, Numerisk Simulering og Jordskælvsteknik. Geofysisk Engineering - Paleoklimat og Kryosfæren Forskning, Petroleum og Mining Exploration, Neurale Netværk, Data Inversion, Seismisk Wave Reflektion, Remote Sensing, Water Resources Assessment, Grunde Geofysiske, Struktur Geologi, og Radioaktive Source Seismologi skole. Hydrologi / Hydrologi: Vandkvalitets- og vandforsyningsproblemer, herunder overfladevand og grundvandsressourcer.

Eco-Repair Technology Certificate - Dette tværfaglige program, der kræver 17-18 studiepoints, giver de studerende den ekspertise og praktiske erfaring, der er nødvendig for at reparere naturlige økosystemer og ødelagte landskaber. Studerende vil lære at undgå industrielt design for langsigtede økosystemskader, deltage i restaurering af skadede landformspraksis og være fortrolig med genopbygning, overvågning og vedligeholdelse af naturlig vegetation.

Industriel hygiejne - Dette kursus fokuserer på arbejdspladsens farer i kemi, biologi, fysik og ergonomi. Studerende kan arbejde med tværfaglige ekspertgrupper for at udvikle spørgsmål eller projekter, der kræver tværfaglig ekspertise. Graduate studerende vil erhverve færdigheder i at forudsige, identificere, vurdere, kontrollere og forebygge arbejdsmiljø og sundhedsspørgsmål. Essay skriftlige krav til dette kursus er baseret på forskningsundersøgelser.

Metallurgisk og Mineral Processing Engineering - Nøglekurser omfatter: Smelte Metallurgi - Mineral Processing, Hydrometallurgi, Pyrometallurgi, Genbrug og Miljøproblemer, såsom affald genbrug og bortskaffelse af affald. Fysisk Metallurgi - Legeringer / Støbegods, Lodning, Biomaterialer, Rumfart, Stål og Svejsning. Materialteknik - Kompositter, Keramik, Intermetallik, Enkeltkrystaller, Glas og Cement / Beton.

Mining Engineering - Graduate studerende kan designe, bygge og styre åbne gruve miner, underjordiske miner og stenbrud. Til undervisningen af dette kursus bygges der et nyt underjordisk minesystem på skolen. Centret giver eleverne mulighed for at foretage forskning i boring, sprøjtning, udstyr, stenmekanik, ventilation, instrumentering og automatisering.

Petroleumsteknologi - En grad i denne major er nødvendig for at fuldføre forskning eller projekt praksis. I dette kursus skal eleverne offentliggøre et papir eller en rapport baseret på original forskning. Dette kursus fokuserer på at forbedre oliegenvindingsprocessen, med særlig vægt på blandings- og termiske testmetoder, der gælder for Rocky Mountain reservoiret. Et andet forskningsfokus er på hydraulisk brud og stimulerende proppanter, som er vigtige for ikke-traditionel reservoirudvikling.

Online kursus

Sundhedsinformatik certifikat - Dette certifikat kræver 15 point, der skal udfyldes inden for to semestre. Det kombinerer informationsteknologi og sundhedspleje for at imødekomme den voksende industri af elektroniske patientjournaler, sundhedsinformationsudveksling og andre sundhedsvæsenets it-værktøjer. Dette certifikat giver ledelse og lederskab færdigheder til fagfolk på området.

Master of Industrial Health Distance Education - Professionelle fagfolk kan tjene denne kandidatgrad uden at forlade deres indlæg. Dette e-learning-baserede ikke-speciale kursus omfatter ikke kun traditionelle IH målere, men også en forskningsbaseret IH rapport. Dette online kursus har et link til campus - udfyld sundhedsfareprøveudtagningen og vurderingen i vores lab.

Master of Project Engineering Management - et ikke-dissertation kursus baseret på e-learning, der hjælper in-service ingeniører avancere til ledelsen. Dette kursus kræver 30 studiepoeng, herunder tre dele: Avanceret Engineering Applications, Industrial og Management Engineering, og Corporate and Organizational Management. Tag en klasse hver uge og giv forelæsninger, spørgsmål og diskussioner i det virtuelle klasseværelse.

Finansiel bistand: Universitetet i Montana Polytechnic giver graduate uddannelse stipendier og stipendier til kandidatstuderende og studieafgifter, hvilket gør det yderst konkurrencedygtigt. Stipendier omfatter Ron og Jesse Little Scholarships og Sloan Local Graduate Scholarship. Amerikanske statsborgere og fastboende er også berettiget til føderal økonomisk bistand (i form af lån).

Placeringer

  • Butte

    1300 W. Park Street, MT 59701, Butte

    Spørgsmål