Keystone logo
© The photo rights are held exclusively by the Maritime University of Szczecin.
Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Maritime University of Szczecin

Introduktion

Det Maritime University of Szczecin blev etableret i 1947. Vi uddanner søfarende til handelsflåder rundt om i verden. Vi tilbyder bachelor- og postgraduate studier inden for områder som navigation, transport og maskinteknik. Alle vores uddannelser er co-pædagogiske - kvinder udgør omkring 30% af alle vores studerende. Vi leverer 7 uddannelser på engelsk, dvs. BSc & MSc i Navigation, BSC & MSc i Mechanical Engineering, MSc in Transport + 2 deltidsuddannelser for søfarende. De øvrige 21 programmer udbydes på polsk. Studieafgifter er overkommelige og spænder fra €2.800 til €4.533 om året (afhængigt af det valgte program).

På vores universitet er der et stærkt internationalt samfund med omkring 500 udenlandske studerende fra 20 lande. For størstedelen af vores internationale studerende tilbyder vi en plads i et af vores sovesale (der er dobbelt- og tredobbeltværelser til rådighed for førsteårsstuderende). Sovesalene er placeret i centrum af byen, og priserne starter ved 102 € om måneden.

Alle studerende kan nyde godt af legater og stipendier, som gives både til akademiske eller sportslige præstationer og til studerende, der midlertidigt befinder sig i en vanskelig økonomisk situation.

Undervisningsniveauet er meget højt og i overensstemmelse med de internationale standarder, der er fastsat for søfartsuddannelse. Vores lærerstab er praktikere med mange års erfaring til søs. Undervisningen udføres i moderne klasseværelser, højteknologiske laboratorier, simulatorer, inklusive den avancerede fuld mission skibssimulator, og ombord på vores træningsskib. Efter undervisningen kan eleverne deltage i sportsaktiviteter i 11 forskellige afdelinger, deltage i studieklubber eller deltage i vores anerkendte og prisvindende kor.

Campus funktioner

  Indlæggelser

  Placeringer

  • Szczecin

   ul. Wały Chrobrego 1-2, room 101 70-500 Szczecin, 70-500, Szczecin

  Programmer

  Spørgsmål