Keystone logo
North Carolina A&T State University Ph.D. i anvendt videnskab og teknologi
North Carolina A&T State University

Ph.D. i anvendt videnskab og teknologi

Greensboro, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.278 / per semester *

På campus

* samlet in-state undervisning og gebyrer: $5.277,56 | samlet uden for statens undervisning og gebyrer: $11.677,56. Der kan forekomme yderligere gebyrer. Gebyrer kan ændres

Introduktion

Missionen for Applied Science & Technology Ph.D. Programmet er at forberede eleverne til karrierer inden for videnskab og teknologi på højt niveau inden for industri, forskning og regering. Kandidater vil være i stand til at udtænke, udvikle og udføre original forskning, der anvender fysiske, matematiske og teknologiske metoder til at levere løsninger på en bred vifte af nye lokale, nationale og globale problemer relateret til atmosfærisk, miljø- og energividenskab; Anvendt fysik; Biovidenskab; Anvendt kemi; Datavidenskab og analyse; Anvendt ingeniørteknologi; Informationsteknologi; Teknologiledelse; Geomatik; og STEM uddannelse.

Den anvendte videnskab og teknologi (AST) Ph.D. Programmet tilbyder koncentrationer inden for biovidenskab, anvendt kemi, anvendt fysik, datavidenskab og analyse, informationsteknologi, teknologiledelse, STEM-uddannelse og atmosfærisk, miljø- og energividenskab. I løbet af de sidste fem år har det opretholdt en tilmelding på 50-65 studerende og er på 77 studerende for efteråret 2020, hvilket gør det til den største STEM Ph.D. Program på campus. Samlet set er 33% af fakultetets forskningsrådgivere kvinder og 20% er afroamerikanske. Bemærk også: (1) mængden af studerende i staten og uden for staten er næsten den samme, (2) 45 % af eleverne rapporteres at være kvinder, (3) 40 % af eleverne rapporteres til være URM, og (4) 42% af de studerende rapporterer at være internationale. Det gennemsnitlige antal publikationer pr. kandidat et år efter endt uddannelse er 3,5 sammen med 5,7 præsentationer/kandidat. AST-studerende har modtaget A&T University Best Dissertation Award tre ud af de sidste seks år.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål