Keystone logo
North Carolina A&T State University Ph.D. i industri- og systemteknik (ISE)
North Carolina A&T State University

Ph.D. i industri- og systemteknik (ISE)

Greensboro, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 5.278 / per semester *

På campus

* samlet in-state undervisning og gebyrer: $5.277,56 | samlet uden for statens undervisning og gebyrer: $11.677,56. Der kan forekomme yderligere gebyrer. Gebyrer kan ændres

Introduktion

Doctor of Philosophy (Ph.D.) i Industrial and Systems Engineering (ISE)-programmet forbereder studerende til succesfulde karrierer som lærere, forskere og ledere i den akademiske verden, industrien og den offentlige sektor. Programmet lægger vægt på systemteknik, samarbejde og engagement færdigheder, der er afgørende for at løse de komplekse samfundsproblemer i morgen. ISE kandidatstuderende tackler disse problemer i et støttende miljø, der arbejder med nationalt anerkendte fakulteter.

Industrial and Systems Engineers (ISE) er kendt for at løse komplekse problemer, der kræver integration af mennesker, teknologier, materialer og miljøer. Hvilken sjov måde at fremme samfundet på, og hvilken sjov udfordring det vil være at tage på rejsen mod at finde de bedste løsninger. North Carolina A&T ISE består af 200 af de bedste og smarteste ISE'er inden for træning. Vi har studerende, der bringer intellektuelle, interpersonelle og innovative talenter, der er værdiskabende for enhver organisation. Vores industri, regering og akademiske partnere anerkender styrkerne ved Aggie ISE'er og bruger disse talentfulde ingeniører i deres respektive organisationer. Vi har faciliteter, fakultet og personale, der er velegnede til forskning, undervisning og studerendes engagement. Vi er en institution, der hylder substans frem for form. Du vil kende vores substans ud fra vores vision, som er:

Institut for Industri- og Systemteknik vil blive internationalt anerkendt for innovativ forskning, transformationsundervisning og læring og effektfuldt samfundsengagement, der vil forberede forskellige ingeniører til at være ledere i at løse globale udfordringer.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål