Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

Introduktion

North Dakota State University er karakteristisk som et studenter-fokuseret, land-tilskud, forskningsuniversitet.

NDSU er rangeret 94 blandt offentlige forskningsuniversiteter baseret på NDSUs forskningsudgifter rapporteret til National Science Foundation. Derudover er NDSU opført i National Science Fonds top 100 inden for flere områder, herunder landbrugsvidenskab; forretningsstyring og forretning; kommunikation; datalogi; naturressourcer og bevaringsvidenskab; statskundskab og regering; samfundsvidenskab; sociologi, demografi og befolkningsstudier; og billed- og scenekunst.

Hovedcampusen er i Fargo, North Dakota, med lokaliteter for udvidelsesservice og forskningseksperimentstation over hele staten.

Mission, vision, kerneværdier

Mission

Med energi og momentum imødekommer North Dakota State University behov og forhåbninger hos mennesker i en verden i forandring ved at bygge videre på vores jordbevillingsfond.

Vision

Vi forestiller os et pulserende universitet, der globalt bliver identificeret som en moderne storby-institut.

Kerneværdier

NDSU styres af følgende nøgleværdier og principper:

Land-Grant

Vi reflekterer og tjener geografisk og kulturelt forskellige populationer. Vi deler institutionel succes på tværs af universitetet. Vi forventer og byder velkommen vækst og service, der vil ske på måder, der endnu skal udtænkes. Vi omfavner vores unikke kompleksiteter som et land-grant universitet på Northern Great Plains. Vi er fortsat forpligtet til at betjene mennesker globalt.

Mennesker

Vi udlede styrke og vitalitet fra hinanden og fra de forskellige samfund, vi tjener. Vi forestiller os et akademisk og socialt miljø, der fremmer intellektuel og personlig udvikling ved at fremme sikkerhed og velfærd for alle medlemmer af universitetssamfundet. Vi fremmer ekspertise gennem personer, der deltager i beslutninger og værdsætter samarbejde for det fælles gode.

Undervisning og læring

Vi leverer et overlegen undervisnings- og læringsmiljø inden for og uden for det traditionelle klasseværelse. Vi fremmer og værdsætter liberal, kandidatuddannet og professionel uddannelse i et kollegialt miljø, hvor forskellige ideer kan deles. Vi fremmer et miljø, der fremmer livslang læring med individuelt definerede mål.

Etik

Vi opretholder vores integritet gennem princippel handling og etisk beslutningstagning.

Kultur

Vi vil være land-grant university som vi ønsker at være ved at byde velkommen og respektere forskelle i mennesker og ideer. Vi støtter målene for North Dakota University System og værdsætter samarbejde med gymnasier og universiteter over hele verden. Vi fremmer tilgængelighed til vores programmer og tjenester.

Ansvarlighed

Vi har et specielt forhold til og er ansvarlige over for befolkningen i North Dakota. Vi bestræber os aktivt på at bidrage til vores regions økonomiske velstand og forbedre livskvaliteten.

Stipendier og finansiering

Stipendium

Vi er et engageret universitet og anerkender og forfølger stipendium af alle former, herunder opdagelse, undervisning, integration og anvendelse. Vi værner om den akademiske friheds rettigheder og ansvar.

Placeringer

  • Fargo

    1340 Administration Ave., Fargo, 58102, Fargo

Spørgsmål