Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School Ph.D. i landbrugs- og biosystemteknik
North Dakota State University - Graduate School

Ph.D. i landbrugs- og biosystemteknik

Fargo, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 464 / per credit *

På campus

* udkast til satser: beboere i North Dakota $445,89 pr. kredit | Indbyggere i Minnesota $566,28 pr. kredit | ikke-amerikanske beboere $668,83 pr. kredit | international $780,31 pr. kredit

Introduktion

Institut for Landbrugs- og Biosystemteknik tilbyder kandidatstudier, der fører til MS og Ph.D. grader. Programmet lægger vægt på at løse tekniske problemer for landbrugsproduktion, forarbejdning af fødevarer og biobrændstoffer og forvaltning af miljøressourcer. Avanceret arbejde kan involvere specialiseret uddannelse inden for følgende områder: kunstvandings- og dræningsteknik; landbrugets hydrologi; forvaltning af jord og vandressourcer; håndtering af husdyraffald; luftkvalitet, procesteknik til fødevarer og biobrændstoffer og andre bioprodukter; landbrugsmaskiner systemer; præcision landbrug; maskinsyn og intelligente sensorer til biologiske systemer; og post-harvest håndtering og opbevaring af biomasse råvarer og andre biologiske materialer.

Studerendes forskning og akademiske programmer er skræddersyet til individuelle studerendes behov og interesser. Tværfaglige tilgange til landbrugs- og biosystemingeniørprogrammer fremmes.

Indlæggelser

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål