Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School Ph.D. i plantevidenskab
North Dakota State University - Graduate School

Ph.D. i plantevidenskab

Fargo, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 421 / per credit *

På campus

* udkast til satser: North Dakota-beboere $405,18 pr. kredit | Indbyggere i Minnesota $514,58 pr. kredit | ikke-amerikanske beboere $607,77 pr. kredit | international $709,07 pr. kredit

Introduktion

Institut for Plantevidenskab tilbyder kandidatstudier, der fører til MS-grader i kornvidenskab, plantevidenskab og gartneri, og til en ph.d. grad i kornvidenskab eller plantevidenskab, med et valgfrit program med vægt i planteavl og genetik. Specialiseret akademisk og forskeruddannelse i plantevidenskab er tilgængelig inden for planteavl og genetik, ukrudtsvidenskab, bioteknologi og mark- og foderafgrødeproduktion og -forvaltning. Specialiseringsområder i gartneri og skovbrug omfatter avl og genetik, bioteknologi, fysiologi, formering, sport og bygræsforvaltning samt produktion og forvaltning af havebrugsafgrøder såsom træagtige planter, kartofler, grøntsager og urteagtige prydplanter. Områder med specialisering i kornvidenskab kan involvere forskning inden for kulhydrater, enzymer, bælgfrugter og andre nordlige dyrkede afgrøder; bygmaltning og brygning; hvedeformaling, bagning og pastaforarbejdning. Hvert studieområde er designet til at give eleverne forståelse af disciplinen og relevante regionale og globale sociale spørgsmål.

Institut for Plantevidenskab er placeret i Loftsgard Hall, som tilbyder en state-of-the-art facilitet til tværfaglig forskning i plantevidenskab, lige fra grundlæggende studier og bioteknologi til de mere traditionelle anvendte områder. Faciliteter til forskning i kornvidenskab er placeret i Harris Hall. Disse faciliteter omfatter analytiske laboratorier til forskning i kornkvalitet, bagning, formaling, maltning og brygning samt pasta- og nudelforarbejdning. State-of-the-art drivhuse og omfattende vækstkammerfaciliteter er også tilgængelige, ligesom 100 hektar feltforskningsland støder op til Plant Science Complex. Yderligere 500 acres forskningsjord er placeret nær North Dakota State University campus. En havebrugsgård kun 25 miles vest for campus har et omfattende arboret. Fremragende understøttende discipliner beliggende i nærheden eller i Plant Science Complex inkluderer jordbundsvidenskab, botanik, fødevaresikkerhed, biokemi og molekylærbiologi, entomologi og plantepatologi. Institut for Plantevidenskab tilskynder til tværfaglig forskning, og studerende skræddersyr ofte deres forskningsprogram til at imødekomme deres interesser ved at arbejde med fakultetet i en eller flere af de understøttende discipliner.

Antallet af kandidatstuderende pr. fakultetsmedlem er begrænset, så den studerende får tilstrækkelig personlig opmærksomhed og arbejder tæt sammen med deres rådgiver inden for forskning. Den endelige udvælgelse af rådgiver vil ske på baggrund af den studerendes interesse, tilgængelighed af plads i forskerens laboratorium og et fælles ønske hos den studerende og professor om at arbejde sammen.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Om skolen

Spørgsmål