Keystone logo
Northern Arizona University Phd i astronomi
Northern Arizona University

Phd i astronomi

Flagstaff, USA

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 41.571 / per year

På campus

Introduktion

Den Institut for Fysik og Astronomi på Northern Arizona University (NAU) vil lancere en ny ph.d.-program i Astronomi og Planetary Science i efteråret 2016. Afdelingen er nu at rekruttere nye videnskabelige medarbejdere og ph.d.-studerende.

Nuværende og fremtidige Fakultet Ekspertise

Aktuelle videnskabelige medarbejdere bruger jordbaserede og rumbaserede teleskoper til at studere små organer i Solsystemet og dannelsen og udviklingen af ​​andre planetsystemer; rumfartøj billedmateriale at studere planetoverflader; og en state-of-the-art laboratorium til at studere astrofysiske is analoger. NAU fakultet medlemmer har tætte forskningssamarbejder med forskere på lokale institutioner, herunder Lowell Observatory, United States Geological Survey (USGS) Astrogeology Science Center, og United States Naval Observatory. I de næste par år, vil afdelingen leje uopsigelighed-track fakultet medlemmer med ekspertise i exoplanet videnskab, astro-kemi, astro-informatik, astronomiske instrumenter, og observerende astronomi speciale i solsystem objekter, exoplaneter, eller relaterede emner.

Superb Adgang til store teleskoper

Videnskabelige medarbejdere og deres ph.d.-studerende har fuld konkurrencedygtig adgang til faciliteter, der drives af University of Arizona, herunder 2 x 8.4 meter Large kikkert Telescope, 6,5-meter Magellan teleskoper, 6,5-meter MMT teleskop, 2,3-meter Bok teleskop 1,8 meter Vatikanet Advanced Technology Telescope, og den 1,5-meter Kuiper Telescope. NAU research har adgang til 4,3 meter Discovery Channel Telescope, 1,8 Perkins teleskop, og 0,8 meter Nuro teleskop gennem partnerskaber med Lowell-observatoriet. Fakultetet og de studerende har også adgang til den 0,5 meter Lutz teleskop på NAU campus.

Curriculum

Ph.d.-studerende i programmet vil bygge færdigheder og viden gennem formel klasse arbejde og en original forskningsprojekt. Studerende vil tage ti centrale klasser i løbet af deres første to år i programmet. Fem af de centrale klasser vil fokusere på udvikling af grundlæggende færdigheder Ph.d. astronomer og planetforskerne brug ved ankomsten til arbejdsstyrken i en akademisk eller industrielt indstilling (instrument design og fabrikation, optiske design, beregningsmæssige fysik, store data, og teknikker til observerende astronomi) . Fem klasser vil fokusere på avancerede emner i astronomi og planetarisk videnskab, studerende har brug for et solidt fundament at bygge deres egen postdoc (dannelse og udvikling af solsystemer, atmosfærer, interiører og overflader af planetariske organer, astro-kemi, exoplanet videnskab, og særlige emner). Studerende vil udføre deres egen originale forskning, skrive en afhandling, og foretage en mundtlig, offentlig præsentation af deres resultater. I den oprindelige forskning komponent, vil de studerende lære at indsamle og analysere data, skrive deres resultater, og formidle deres resultater til andre i overensstemmelse med professionelle standarder i de astronomiske og planeternes forskersamfund.

Finansiel støtte

Alle studerende i programmet vil modtage fuld undervisning dispensationer, et stipendium som enten en kandidat undervisningsassistent eller en kandidat forskning assistent, og sygesikring. Generelt vil de studerende blive støttet som undervisningsassistenter i indledende fysik og / eller astronomi labs i løbet af deres første to år som dengang som forskningsassistenter efter videre til ph.d.-kandidatur.

Campus

Northern Arizona University er en 26.000-elev institution med sine vigtigste campus i Flagstaff, en fire-sæson samfund af omkring 67.000 i en højde på 7.000 fod ved foden af ​​de majestætiske San Francisco Peaks. Muligheder for udendørs aktiviteter såsom vandreture, camping, klatring, skiløb og snowboarding bugne.

Adgangskrav og Procedure

For at komme i betragtning til optagelse, skal eleverne udfylde og indsende den online ansøgningsskema på Graduate College Admissions hjemmeside og klik på Anvend nu linket. Følg anvisningerne og indsende alle materialer online. Sørg for at vælge Doctoral Degree og Astronomi og Planetary Science. Din online ansøgning skal indeholde:

  • En redegørelse for interesse, der beskriver, hvorfor du søger at NAU samt dine faglige interesser og mål;
  • En videnskabelig / teknisk skriftlig prøve, såsom en ledende afhandling, MS afhandling, større klasse papir eller professionel rapport viser dine analytiske og skrivefærdigheder;
  • Tre breve af anbefaling, hvoraf to skal være fra fakultet medlemmer.
  • Scorer fra den generelle GRE kræves; Fysik GRE anbefales.
  • Alle materialer skal indsendes via online påføringsstedet.

Bemærk, at dette program ikke vises i den aktuelle (2015-2016) akademisk katalog. Men hvis du starter et program til Graduate Colleqe, vises det som en mulighed.

Ansøgere vil normalt have en bachelor-eller kandidatuddannelse i fysik, astronomi, kemi, eller et beslægtet område med en 3,0 GPA eller derover. Vurdering af ansøgninger om Fall optagelse vil begynde efter januar 15 i dette år. Finansielle støttetildelinger i form af Graduate Undervisning Assistentophold vil blive udvalgt i april.

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Stipendier og finansiering

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål