Keystone logo
© Nova National School of Public Health
NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

Introduktion

Fører vejen for folkesundhedsuddannelse

204164_Designsemnome2.png

NOVA National School of Public Health ( NOVA NSPH ) opnåede denne førende position baseret på en konsolideret og diversificeret tilgang med en uddannelsesportefølje af graduerede kurser baseret på nutidens behov, fokuseret på en elevcentreret læringsproces og med et panel af fornemme og erfarne professorer .

I tæt samarbejde med forskning og en stærk tilknytning til praksis udviklede NOVA NSPH en kritisk masse af højt differentierede fagfolk. Vores studerende skiller sig ud for deres tekniske, videnskabelige færdigheder og evne til at handle i forskellige sektorer, idet de er i stand til at stå over for de mest komplekse folkesundhedsproblemer i en løbende skiftende global kontekst.

National og international R&D

Vi udvikler national og international kvalitetsforskning .

NOVA NSPH leder og deltager i komplekse og konkurrencedygtige forskningsprojekter, i en kultur styret af nuværende og fremtidige udfordringer for folkesundheden, med fokus på innovation og social effekt.

Evidensproduktionen understøtter befolkningens sundhed og velvære og styrker sundhedssystemerne, hvor prioritet er at omsætte evidensen til anvendelige løsninger, i virkelige sammenhænge, fra lokalt til globalt.

Mennesker er nøglen til vores succes

Vores succes er lavet af vores team. Medarbejdere er afgørende for vores institution, fordi de er direkte ansvarlige for at udføre vores mission, formål og principper . Det er engagementet fra lærere, efterforskere, partnere, studerende og alumner, der gør det muligt at påtage sig denne vigtige rolle i samfundet.

Vores studerende

NOVA NSPH byder årligt velkommen til omkring 180 nye studerende til kurser af et eller flere års varighed, herunder doktorgrader, kandidater og specialiseringer. Derudover deltager omkring 200 studerende på korte kurser.

Kandidat-, ph.d.- og anden afsluttende kursusafhandling publiceres normalt i anerkendte videnskabelige tidsskrifter. Vores studerende har forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, herunder medicin, sygepleje, apotek, sundhedsteknologier, iværksættere, økonomi, ledelse, jura, psykologi og andre.

Statistik

Fakta og tal

Beskæftigelsesgrad

 • Beskæftigelsesgraden for NOVA NSPH Masters er højere end 85%.
 • NOVA NSPH ph.d.-studerende har 100 % af beskæftigelsesegnetheden.
 • Et år efter afslutningen af et NOVA NSPH Master Kursus er studerende ofte "selvstændige" (+21% i forhold til året før).

Innovation og entreprenørskab

 • Omkring 1/3 af kandidater og ph.d.'er har en eller anden form for involvering i innovations- og iværksætterinitiativer. Disse aktiviteter omfatter vedligeholdelse af en allerede eksisterende familievirksomhed og oprettelse af nye virksomheder.
 • Ph.d.'er involveret i iværksætterinitiativer er særligt gearet til at skabe nye produkter og/eller tjenester.

Internationale studerende

88 udenlandske studerende fra 24 nationaliteter

8% af omsætningen fra internationale kilder

Disse oplysninger er baseret på OBIPNOVA – Observatory for Professional Insertion of NOVA University of Lisbon Graduates data, der følger af NOVA National School of Public Health-studerendes (kandidater, kandidater og ph.d.'er), i løbet af 10 år efter deres grad.

  Indlæggelser

  NOVA NSPH har mere end 25 kurser om året. Siden ph.d.-, master-, postgraduerede eller kortvarige kurser har alle forskellige optagelsesdatoer.

  Find venligst disse oplysninger på hjemmesiden nedenfor eller kontakt vores akademiske tjenester ( [email protected] ).

  NOVA National School of Public Health Kalender

  1. semester: september til februar
  2. semester: februar til juli
  Eksamener - 1. semester: februar
  Eksamener - 2º semester: juli/september

  Campus funktioner

  Campus

  Bibliotek

  Vores bibliotek har en kapacitet på 15 brugere med gratis adgang til alle publikationer. Den er tilgængelig for lærere og studerende samt for NOVA NSPH Alumni og for offentligheden i henhold til reglerne for vores dokumentations- og informationscenter - CDI.

  Vores bibliotekssamling' har mere end 17.500 bind (inklusive den såkaldte grå litteratur) i et offentligt katalog; og omkring 200 videnskabelige tidsskrifter i trykt form.

  Vi har en fjernlånstjeneste, tilgængelig nationalt og internationalt, hvor brugere kan anmode om adgang til bøger, bogkapitler og tidsskriftsartikler, som ikke er tilgængelige i vores faciliteter.

  Biblioteket giver adgang til flere fuldtekstdatabaser samt til Biblioteca do Conhecimento Online (b-on), hvor brugere kan få information fra et stort antal akademiske publikationer, selv uden for campus.

  Internetadgang

  Skolens campus har wifi i hele bygningen. Det har også et computercenter til rådighed for studerende, med omkring 30 arbejdsstationer, alle med internet- og printeradgang.

  Skolelaboratorier

  NOVA NSPH er anerkendt for sin forskning i flere spørgsmål om folkesundhed. Til det har skolen 2 laboratorier:

  Laboratoriet for Analyse og Ledelsesteknikker
  Laboratoriet for Analyse og Ledelsesteknikker er en vigtig database med teknikker til undervisning/læring og forskning, udvikling og innovationsprojekter.

  Arbejdsmiljølaboratoriet
  NOVA NSPH Occupational Health Laboratory er et sted dedikeret til udvikling af forskningsprojekter og sponsorering af eksterne aktioner for Fællesskabet. Det udvikler også kliniske vurderingsteknikker inden for sundhedsovervågning, inden for rammerne af arbejdsmiljø, som kan anvendes i undervisnings-læringsprocessen på det videregående kursus i arbejdsmedicin.

   Visumkrav

   Portugal tiltrækker mange internationale studerende på grund af dets berømte universiteter, milde klima, lave leveomkostninger og internationale atmosfære. Portugal byder både EU/EØS og ikke-EU/EØS studerende velkommen, men processen er forskellig afhængig af deres nationalitet.

   Studerende, der er EU/EØS-borgere, behøver ikke et visum for at studere i Portugal. De kan tilmelde sig et studieforløb og ankomme til landet uden at skulle opfylde særlige krav og få visum.

   Hvis du er en ikke-EØS-borger, og du ønsker at komme til Portugal for at studere, skal du få et studievisum. Find ud af mere om berettigelseskrav og forskellige typer af portugisiske studievisum på den portugisiske ambassade eller konsulat i dit hjemland, og følg deres instruktioner.

   Internationale programmer

   NOVA National School of Public Health-studerende kan deltage i internationale mobilitetsprogrammer gennem forskellige Erasmus+-modaliteter for studier og praktikophold .

   Tjek NOVA i verdenskortet og konsulter destinationslandene, partnerinstitutionerne og de videnskabelige interesseområder.

   Alumni Statistik

   Ranglister

   Master kursus i folkesundhed

   1ª i TOP 100 af 2022 Eduniversal Best Masters Ranking

   I 2022 blev NOVA National School of Public Health' Public Health Master Course anerkendt som " Bedste Masters 2022 " af EDUNIVERSAL BEST MASTERS RANKING i "Health category".

   APHEA international certificering

   I 2023 modtog Public Health Master Course APHEA International Certification , som demonstrerer ikke kun kursets ekspertise, men også NOVA National School of Public Healths forpligtelse til de internationale uddannelsesstandarder for sundhedspleje.

   Placeringer

   • Lisbon

    Avenida Padre Cruz, 1600-560 Lisbon, 1600-560, Lisbon

   • Lisbon

    Lisbon, Portugal

    Spørgsmål