Keystone logo
Paris Dauphine University Executive Phd
Paris Dauphine University

Executive Phd

Paris, Frankrig

3 Years

Engelsk, French

Deltid

30 Aug 2024

07 Oct 2024

EUR 38.000

På campus

Introduktion

Hvorfor en Executive PhD?

Uddannelsen tilbyder en struktur, der er skræddersyet til dit professionelle liv i den treårige periode.

Dette 3-årige program er designet til ledere med mere end 10 års erfaring og driver dig til at skrive dit speciale om et emne, du ønsker at søge i.

Det kræver fysisk tilstedeværelse på seminarerne en gang hver 3. måned, i løbet af en uge i Paris, og online seminarer en gang om måneden fredag og lørdag i 18 måneder.

Executive PhD ved Université Paris-Dauphine er et ph.d.-program baseret på konceptet "engageret forskning", som tilbydes til arbejdende fagfolk for at give dem alle de nødvendige forskningsværktøjer til at teoretisere deres faglige erfaring og producere akademisk forskning af højeste kvalitet.

Paris-Dauphine Universitys Executive PhD sigter mod at tilskynde til kommunikation mellem to verdener, der ofte er fjernt, nemlig ledelsesforskningen og virksomhedens.

Denne fusion giver dig mulighed for at:

  • Giv en videnskabelig skala til dine "intuitioner"
  • Få legitimitet/synlighed i din faglige sfære
  • Få adgang til en global vision af en virksomheds strategi, dens funktionelle organisationer, herunder de seneste fremskrivninger inden for teoretisk forskning inden for en videnskabelig ramme

Hvorfor Dauphine?

Université Paris-Dauphine har været et af de første universiteter i Europa til at tilbyde en Executive PhD siden 2008, og de første til at gøre det i Frankrig. I dag er dette program en voksende succes med en gennemsnitlig årlig afgangsklasse på 16 deltagere. Fra 30 % til mere end halvdelen er internationale studerende. Executive PhD er en rig interaktiv oplevelse, der tilskynder til international deltagelse.

Læreplan

Studenterklæringer

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål