Keystone logo
Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science Ph.D. inden for geoinformatik og fjernbetjening
Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science

Ph.D. inden for geoinformatik og fjernbetjening

Košice, Slovakiet

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Ingen studieafgift for et bestemt antal stillinger. Anmod om info

Introduktion

foto med tilladelse fra Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science

132433_geoinformatics_banner_v1.png

Ph.D. programbeskrivelse

Vores doktorgradsprogram Geoinformatik og fjern sensing (GIS & RS) knytter sig til forskning og uddannelsesekspertise fra Institut for Geografi, Det Naturvidenskabelige Fakultet, Pavol Jozef Šafárik Universitet i Košice. Det akademiske personale og teknologiinfrastrukturen i Institute of Geography giver meget gunstige betingelser for at støtte GIS & RS-studiet. De igangværende og tidligere forskningsprojekter og offentliggjorte resultater viser bevis for vores knowhow og dets videnskabelige relevans.

Afhandlingens emner er for nylig blevet fokuseret inden for følgende områder: kortlægning og modellering af landskabsoverflader ved hjælp af luftbåren og jordbaseret laserskanning og ikke-piloterede luftesystemer udstyret med forskellige sensorer, 3D-bymodellering og -anvendelser, landoverfladetemperatur og byvarmemodellering, innovationer inden for geospatial visualisering og brugerinteraktion.

De studerende er involveret i forskningsprojekterne siden studiets begyndelse og bidrager aktivt til offentliggørelsen af resultaterne i samarbejde med medlemmer af forskerteamet og lærer således aktivt kunsten at fremragende forskning. De arbejder i et forskelligartet team af seniorforskere, postdokumenter og anden ph.d. studerende med avanceret software og kortlægningsteknologi i Laboratorium for GIS og Laboratorium i RS . Studerende opfordres til aktivt at deltage i internationale konferencer, netværksarrangementer og gennemføre en del af studiet i udlandet, for eksempel via ERASMUS + -programmet.

Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science Cathedral" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/131118_131011_background_7_cathedral_laser_scan.jpg" alt="131118_131011_background_7_cathedral_laser_scan.jpg" />foto med tilladelse fra Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science

Adgangskrav

Alle ansøgere til en doktor i filosofi (PhD.) -Program på Det Naturvidenskabelige Fakultet skal opfylde adgangskravene for optagelse. Vi byder velkommen til kandidater inden for geografi, geoinformatik, men også inden for beslægtede områder såsom computervidenskab, geovidenskab osv. Ansøgeren skal støtte deres interesse med relevant baggrund i GIS / RS, som de enten erhvervede sig under tidligere studier eller job.

Personlig kontakt med en potentiel vejleder tilrådes at konsultere fokus på specialet. Et specifikt emne kan forhandles, men det er underlagt fokus på det aktuelle forskningsprojekt på instituttet.

Fokus for afhandlingen kan ændres under studiet for mere nøjagtigt at afspejle afhandlingens indhold. Antallet af nye doktorgradsstillinger er begrænset til 2-4 pladser om året.

Ansøgere skal levere følgende materialer, der skal overvejes til ph.d. kandidatuddannelse:

  • Udfyld online ansøgningsskema
  • udskrifter
  • Motivations brev
  • CV / CV
  • Tilmeldingsgebyr
  • Anbefalingsbrev (valgfrit)

Alle kvalificerede ansøgere bliver inviteret til optagelsesudvalgets høring (slutningen af juni). Ansøgerne kan i stedet bede om et Skype-opkald. I løbet af det cirka 30 minutters møde introducerer ansøgeren sig selv (uddannelse, erfaring, resultater) og præsenterer sin foreløbige forskningsplan baseret på abstrakt fra ph.d. tema offentliggjort i optagelsesopkaldet og hans / hendes aktuelle viden om forskningsproblemet.

Vores udvælgelseskriterier:

  1. Personlige evner, viden, motivation og evne til at arbejde med emnet. (40%)
  2. Undersøgelsesresultater og andre aktiviteter såsom deltagelse i videnskabsmesser, videnskabelige konkurrencer, publikationer, konferencer. (40%)
  3. Instituttets prioriteringer såsom igangværende og planlagte projekter, antal ph.d. studerende på den valgte vejleder osv. (20%)

132743_geoinformatics_banner_v2.jpg

foto med tilladelse fra Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science

Adgangsgebyrer og finansiering

Ansøgningsskemaer skal indsendes enten pr. Post eller online. Bachelor- og kandidatuddannelser skal betale et ansøgningsgebyr på 30 EUR. Ansøgningsgebyret for ph.d.-uddannelser er 50 EUR.

Doktorgradsundersøgelsen understøttes økonomisk ved at yde finansiering (stipendium) til studerende. Hvert år tildeler universitetet et vist antal ph.d. stillinger for hvert doktorgradsstudium. Disse stillinger er berettigede til finansiering på ca. 10.000 EUR årligt per studerende. Flere ph.d.-studerende end dette antal finansierede stillinger kan kun optages som selvbetalende. En sådan undersøgelse er underlagt et undervisningsgebyr på 5.000 EUR pr. Studieår (2.500 EUR pr. Semester), og der er ingen statsfinansiering gældende. Undersøgelsen undervises på slovakisk eller engelsk uden indflydelse på studieafgift på Det Naturvidenskabelige Fakultet.

Vi byder også velkommen til studerende inden for mobilitetsudvekslingsordninger som Erasmus +, Ceepus, SAIA, Cotutelle og andre, der følger betingelserne for ordningerne, og kandidaterne skal kontakte International Relations and Scientific Research Office, inden de sender en ansøgning.

Hvordan er studiet organiseret?

Undersøgelsens standardvarighed er fire år. Normalt forventes indsendelser inden juni, og studiet begynder i september.

Doktorgraden er baseret på kurser og forskning, der fører til en afhandling. Kursusarbejdet inkluderer obligatoriske og selektive obligatoriske kurser. De obligatoriske kurser er rettet mod at udvide kendskabet til teori og metodik for Geoinformatik, Remote Sensing og metoder til geospatial analyse, geospatial modellering og metoder til geografisk forskning, som kan bruges effektivt i et miljø med geografiske informationssystemer. De selektive obligatoriske kurser giver mulighed for specialisering af den studerende i henhold til hans eller hendes afhandling, for eksempel programmering til GIS, metoder til geospatial dataindsamling, kortlægning med ubemandede luftsystemer (UAS), geomorfometri og digital terrænmodellering, kartografiske koordinatsystemer, webGIS og interoperabilitet mellem geodata, geostatistik, software engineering, distribueret computing.

Den videnskabelige del involverer at nå videnskabelige mål såsom publikationer, citater, forskningsprojekter osv. Den vellykkede afslutning af doktorgradsstudiet forventer at erhverve færdigheder og videnskabelig ekspertise til at offentliggøre de opnåede resultater i internationale peer-reviewede tidsskrifter. Den studerende skal være hovedforfatter i mindst et sådant fagfællebedømt papir og således bekræfte hans / hendes evne til at offentliggøre forskningsresultater og lede forfatterteamet. Studerende lærer disse færdigheder i processen med vejledning og kommunikation med andre kolleger på instituttet. Studerende mødes regelmæssigt med deres vejledere, og de skal rapportere deres fremskridt årligt.

Begge komponenter i studiet starter siden det første studieår og typisk er studiedelen afsluttet inden for det andet år. Ved udgangen af programmets andet år skal den studerende bestå en skriftlig og mundtlig eksamensundersøgelse, der viser evnen til uafhængigt at udføre forskning. Skrivning af afhandlingen forventer at detaljerede resultater af et væsentligt og originalt forskningsprojekt. Undersøgelsen slutter med det offentlige forsvar for afhandlingens afhandling, typisk i det fjerde år af undersøgelsen.

Ph.D. kandidatprofil

Kandidaten har en bred vifte af teoretisk og empirisk viden om geografisk informationsvidenskab og fjernbetjening. Han eller hun er i stand til at løse komplekse geospatiale opgaver og anvende viden i praksis. Kandidaten er i stand til at udvikle den teoretisk-metodologiske base i Geoinformatik, især inden for geospatiale analyser, miljømodellering og anvendelsen af de mest avancerede metoder til fjernfølning.

Kandidaten kender principperne for videnskabeligt arbejde og forskning, herunder offentliggørelse i internationale videnskabelige tidsskrifter og præsentation af videnskabelige resultater. Han eller hun kan formulere forskningsspørgsmål og løse dem kreativt med passende metodologiske procedurer. Kandidaten har et fremragende overblik over den moderne moderne art.

Kandidater fra denne ph.d. Programmer er meget relevante på jobmarkedet, især for institutioner, der fokuserer på forskning og udvikling, universiteter, statslige institutioner for landskabsstyring, i branchen, hvor udvikling af geografisk informationssystem software, rumlig dataindsamling og analyse er påkrævet.

132744_geoinformatics_banner_v3.png

foto med tilladelse fra Pavol Jozef Safarik University Faculty of Science

Karriereudsigter

Ph.D. kandidater kan ansøge om en akademisk stilling ved universiteter og forskningsinstitutioner, højtkvalificerede stillinger i regeringsorganisationer og private virksomheder, der beskæftiger sig med geospatiale data, erhvervelse og behandling af satellitbilleder, laserscanningsdata, UAV-kortlægning, dataanalyse, 3D-beregningsmodellering, præcisionslandbrug, skovbrug, miljøbeskyttelse.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål