Keystone logo
PCi Business School (PCIBS) Executive Expert – Projektledelse og ledelse
PCi Business School (PCIBS)

Executive Expert – Projektledelse og ledelse

18 Months

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 25.495

Fjernundervisning

Introduktion

#1 en første på verdensplan

Få et Executive Expert-certifikat og adgang til de globale virksomheder i vores branche

*Alle programmer og kurser bruger pædagogiske udviklingsprincipper fastlagt af de globale uddannelsesafdelinger. Som et resultat heraf har vi udforsket alle kravene verden over, revolutioneret en ny online læringsmetode og bruger globalt godkendte uddannelsespraksis med alle vores programmer og kurser.

Executive Expert

PCiBS Executive Expert er specifikt designet til at imødekomme behovene hos seniorledere, ledere og funktionelle eller operationelle ledere, der ønsker at udvikle deres ekspertise og styrke deres ledelsesmæssige færdigheder inden for projektledelse.

Det modulære format af vores programmer giver dig mulighed for at studere og følge programmet uden at gå på kompromis med dine professionelle pligter og aktiviteter. Uddannelserne afvikles kun på engelsk i et fleksibelt tempo over uddannelsens studieperiode.

Coaching og mentoring finder sted i løbet af programmet med vores fageksperter, og studerende kan tilmelde sig coaching og mentoring efter endt uddannelse. Ansigt til ansigt bliver dyrere, og vi vil kommunikere tidslinjerne på forhånd.

For at gennemføre vores programmer skal alle studerende udvikle en evidensportefølje af deres læringer, der er produceret i løbet af studieperioden. Derudover udgør det at skrive en professionel afhandling eller rapport(er) en integreret del af hvert program.

Indlæggelser

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål