Keystone logo
Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Pacific College of Technology

Introduktion

Pacific College of Technology er en prisbelønnet registreret leverandør af erhvervsuddannelserne, der tilbyder kurser i Regnskab, Forretning, Ledelse og informationsteknologi. Ved at udfylde et diplom / avanceret diplom med os, de studerende åbne en vej til at indgå i de fleste universiteter i Australien og er godt forberedt til det virkelige liv arbejde.

Top 10 grunde til at vælge Pacific College of Technology

Kollegiet er ASQA godkendt og CRICOS registreret. Alle vores kurser følger referenceramme australske kvalifikationer og opfylder AQTF standarder. Vi har højt kvalificerede og støttende personale til at hjælpe dig problemfrit overgangen til at studere i Sydney. Vi tilbyder en meget konkurrencedygtig prisstruktur. Du kan overføre kredit tjent på Pacific College of Technology på universitetet. Skolen har fleksible klasse tider (aftener og weekender er tilgængelige). Kurser på Pacific College of Technology giver dig de rette færdigheder og viden til at lykkes i et dynamisk arbejdsmiljø. Vores lærerstab giver hands-on, praktisk uddannelse i en high-tech og innovativt miljø. Der er et godt udvalg af udvalgte kurser, der passer til dine behov. Kollegiet er bekvemt placeret lige ved siden af ​​Auburn Station i hjertet af Sydney, Australien.

Hands-on, praktisk uddannelse

Vi fokuserer på de praktiske færdigheder, du har brug for at være i stand til at udføre i dit valgte karriere. Vi giver dig en solid forankring i teorien, så lære dig at anvende det til den virkelige verden business situation.

Anerkendt af australske universiteter

Alle vores kurser er regering godkendte, så de er anerkendt af australske universiteter og højere læreanstalter. Ved at tage et diplom (eller derover) med Pacific College of Technology, kan du få kredit for en bacheloruddannelse.

Forbered universitetet

Vi hjælper dig med at forberede til videre uddannelse på et australsk universitet ved at undervise dig vitale akademiske færdigheder som essay, rapport og opgaveskrivning, forske, henvisninger og kritisk analyse.

En fornøjelig oplevelse læring

Du vil nyde din tid i Australien med vores afslappet og venlig campus atmosfære. Plus, vil vi hjælpe dig med at have det sjovt ved at sponsorere aktiviteter som ture til attraktioner Sydney, grill og sportsturneringer.

Om Sydney

Kollegiet er beliggende i Auburn, hvilket er ca. 20 km fra Sydney CBD. Kollegiet er beliggende 2 minutters gang fra Auburn Railway Station, som giver eleverne mulighed for at nyde bekvemme transportmuligheder, nærliggende indkøbscentre, markeder, restauranter og underholdning. Sydney giver en af ​​de bedste miljøer for unikke læring og sociale erfaringer.

Placeringer

  • Sydney

    Pacific College of Technology Level 1, 91-95 Rawson Street Auburn , NSW 2144, Sydney

    Spørgsmål