Keystone logo
Queen's University Belfast - Ph.d. Arkitektur
Queen's University Belfast

- Ph.d. Arkitektur

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.850

På campus

Introduktion

Architecture at Queen's adresserer spørgsmålene om arkitektur og urbanisme i en stadig mere globaliseret verden, hvor faktorer som bæredygtighed og klimaændringer, identitet og arv og forestillinger om håndværk og form skaber en kompleks kontekst, som arkitekturen skal formidle.

Architecture at Queen's værdier både traditionel akademisk og praksisbaseret forskning. Vi har ekspertisen til at støtte ph.d.'er (fuldtid og deltid), der involverer dybe undersøgelser af kulturelle, historiske og teknologiske sammenhænge både i Irland og globalt, og vi tilbyder en praksisbaseret ph.d. (deltid) beregnet til dem, der søger at forlænge eller redefinere grænserne og ambitionerne for deres nuværende designpraksis. Vores research-by-design aktiviteter overflader ny viden gennem ikke kun analyse af den eksisterende, men også dokumentation af nye processer, adfærd og situationer afsløret gennem sofistikeret designtænkning. I begge ses arkitektur både som en linse og som et mål for by-, forstads- og landskaber.

Studieform / varighed

Registrering er på fuld tid eller deltid under ledelse af et tilsynsteam udpeget af universitetet. Du forventes at aflevere din ph.d.-afhandling i slutningen af tre års fuldtids- eller seks års deltidsregistrering.

Emneoversigt

Arkitektur hos Queens er i Top 200 i World QS Rankings. På øen Irland er vi førende inden for arkitektonisk forskning, og vi har faktisk verdensklasses ekspertise inden for arkitektonisk design, bæredygtige byer, kulturarv og arkitektonisk humaniora. Chef for arkitektur, Dr. Sarah Lappin, var formand for Architectural Humanities Research Association i seks år, og vi var medstiftere af All-Ireland Architecture Research Group. Du vil udføre forskning, der behandler spørgsmålene om arkitektur i en stadig mere globaliseret verden, med fokus på et område med forskningsstyrke såsom materialitet (udvikling af nye teknologier); urbanisme (bæredygtighed og arv); bæredygtighed (udvikle byresiliens ved tilpasning); arv (dokumentation af den arkitektoniske fortid) og kulturel kontekst (at få en realtidsforståelse af bevægelse i byen). Vi værdsætter både traditionel akademisk og praksisbaseret forskning, især research-by-design, som vi bruger til at skabe ny viden gennem ikke kun analyse af det eksisterende, men også dokumentation af nye processer og situationer skabt af ny designtænkning.

Arkitektur højdepunkter

Branche links

  • Architecture har samarbejder med adskillige universiteter og andre organisationer over hele kloden. Disse omfatter: TU Delft; MIT; Tokyo Metropolitan Government; Green Building Council, Australien; Innovate UK; Nordirlands klimaændringer; Belfast City Council Bæredygtig Udviklingsgruppe; Todd Architects, Belfast; og Queen's Film Theatre, Belfast.

Faciliteter i verdensklasse

  • Architecture at Queen's kan prale af moderne, topmoderne designstudier og anmeldelses-/udstillingsrum. I vores helt nye værksted kan eleverne teste ideer gennem laserskæring, modelfremstilling og 3D-print.

Internationalt anerkendte eksperter

  • På øen Irland er vi førende inden for arkitektonisk forskning, og vi har faktisk verdensklasses ekspertise inden for arkitektonisk design, bæredygtige byer, kulturarv og arkitektonisk humaniora.

Studenterfaring

  • I tæt samarbejde med deres valgte vejledere er ph.d.-studerende også knyttet til Skolen for Natur- og Bygget Miljøs forskningstemaer, og drager fordel af den tværfaglige kontekst af forskning i skolen.

Nøgle Fakta

Som et Russell Group-universitet og rangeret i Storbritanniens top 10 (Guardian University Guide og Complete University Guides 2022), er Queen's et af de bedste steder i Storbritannien at studere arkitektur.

  • Med hensyn til forskningskvalitet er Queen's rangeret som nummer 12 i Storbritannien for Architecture, Built Environment and Planning (REF 2021/Times Higher Education).

Indlæggelser

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål