Keystone logo
Queen's University Belfast Ph.d. Elektro- og Elektronikteknik
Queen's University Belfast

Ph.d. Elektro- og Elektronikteknik

Belfast, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23.850 *

På campus

* EU/internationalt gebyr

Introduktion

School of Electronics, Electrical Engineering and Computer Science (EEECS) har til formål at forbedre den måde, vi bruger teknologi på inden for kommunikation, datavidenskab, computersystemer, cybersikkerhed, strømelektronik, intelligent kontrol og mange relaterede områder.

Du bliver en del af et dynamisk ph.d.-forskningsmiljø og vil studere sammen med studerende fra over 40 lande verden over; vi vejleder studerende, der udfører forskning inden for nøgleområder inden for elektronik og elektroteknik, herunder kraftelektronik, robotteknologi, trådløs kommunikation, cybersikkerhed og sensorbaserede systemer. Som en del af et livligt fællesskab med over 100 forskerstuderende på fuld tid og deltid får du mulighed for at udvikle dit forskningspotentiale i et levende forskningsfællesskab, der prioriterer krydsbefrugtning af ideer og innovation i fremme af viden .

Inden for skolen har vi en række specialiserede forskningscentre, herunder et globalt forskningsinstitut, Institut for elektronik, kommunikation og informationsteknologi (ECIT) med speciale i cybersikkerhed, trådløs innovation og datavidenskab og skalerbar databehandling.

Mange ph.d.-stipendier tiltrækker stipendier og supplerende tillæg. Ph.d.-programmer giver vores studerende mulighed for at tilegne sig omfattende træning i forskningsteknikker.

Elektriske og elektroniske tekniske højdepunkter

Professionelle akkrediteringer

  • ECIT samler i én bygning internationalt anerkendte forskningsgrupper med speciale i nøgleområder inden for avanceret digital- og kommunikationsteknologi.

Branche links

  • CSIT samler forskningsspecialister inden for komplementære områder som datasikkerhed, netværkssikkerhedssystemer, trådløse sikkerhedssystemer, intelligente overvågningssystemer; og fungerer som det nationale referencepunkt for videnoverførsel på disse områder.
  • Forskning i elektriske kraft- og energisystemer er fokuseret på problemer relateret til distribuerede energikilder og deres integration i elnet. Klyngen er medlem af IET Power Academy og er en stor samarbejdspartner inden for energiforskning på alle øer.
  • SoCaM er dedikeret til design af avancerede, integrerede, højhastigheds trådløse og paraktiviteter inden for højfrekvent elektronik, system-på-chip, signaler og systemer og digital signalbehandling og til trådløs Gigabit/sek.

Faciliteter i verdensklasse

  • Institut for Elektronik, Kommunikation og Informationsteknologi tilbyder med den nyeste teknologi et skræddersyet forskningsmiljø.

Internationalt anerkendte eksperter

  • Du vil arbejde under vejledning af førende internationale akademiske eksperter.

Nøgle Fakta

Forskerstuderende opfordres til at spille en fuld og aktiv rolle i forhold til den brede vifte af forskningsaktiviteter, der udføres inden for skolen, og der er mange ressourcer tilgængelige, herunder:

  • En bred vifte af personlig udvikling og specialistuddannelseskurser, der tilbydes gennem programmet Personlig udvikling
  • Adgang til Queen's University Postgraduate Researcher Development Program
  • Kontorbolig med adgang til computerfaciliteter og støtte til at deltage i konferencer for fuldtids-ph.d.-studerende

Karrieremuligheder

Læreplan

Indlæggelser

Programundervisning

Stipendier og finansiering

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål