Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Ph.d. i elektroteknologi og computerteknik
Rochester Institute of Technology (RIT)

Ph.d. i elektroteknologi og computerteknik

Rochester, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Aug 2024

USD 41.424 / per year *

På campus

* Per år

Introduktion

Oversigt

Dette er spændende tider inden for elektroteknik og computerteknik. Menneskeheden er midt i en revolution, der startede med udnyttelse af elektrisk energi og har udviklet sig til nutidens allestedsnærværende adgang og brug af information. Elektroteknik og computerteknik indtager den førende rolle i at drive denne revolution.

Elektroteknik og computerteknik leverer enheder og metoder til at indsamle, behandle, kommunikere og gemme information. Disse ingeniørfelter bidrager også med grundlæggende teknologi til at løse vores samfunds mest presserende problemer som udviklingen mod elektrificering af infrastruktur for at tackle miljøudfordringer. Forskere inden for elektroteknik og computerteknik har leveret sådanne fremskridt som trådløs adgang til internettet, superhurtig kommunikation over hele verden, styresystemer, der leverer en mand til månen, bærbare computerenheder, selvkørende køretøjer, robotteknologi, smart grid-drevet fra vedvarende energi og så meget mere.

Doktorgradens mission inden for elektroteknik og computerteknik er at danne den næste generation af ledere i nutidens informationsalder. Du bliver en succesrig uafhængig forsker, der trives og nyder en succesrig karriere inden for den akademiske verden, industrien eller regeringen. Kandidater fra programmet bliver medlemmer af den valgte gruppe af globale eksperter, der skubber grænserne for viden inden for elektroteknik og computerteknik for at bringe den næste bølge af transformerende fremskridt til samfundet.

Vi danner forskere. Forskning er et håndværk, der kræver intellektuel fingerfærdighed og uddannet kreativitet. Som det er tilfældet med alt håndværk, hvor en studerende lærer ved at arbejde side om side med en ekspert i håndværket, bliver de uafhængige forskerstuderende i ph.d. inden for elektroteknik og computerteknik forsker under vejledning af forskere i verdensklasse, der udgør vores fakultet. Denne forskning er ofte forbundet med nogle af de mange centre og laboratorier på tværs af RIT, herunder Center for menneskelig bevidst AI og Global Cybersecurity Institute.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål