Keystone logo
Rochester Institute of Technology (RIT) Ph.d. i Computing og Information Sciences
Rochester Institute of Technology (RIT)

Ph.d. i Computing og Information Sciences

Rochester, USA

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline *

Aug 2024

USD 41.424 **

På campus

* rullende indlæggelser

** undervisning pr. kredit time

Introduktion

Læs mere om, hvordan RIT tackler coronavirus-krisen her

Oversigt

En forskningsgrad designet til at producere uafhængige forskere, banebrydende forskere og velforberedte undervisere, får du fordel af verdensklasse-fakultet, forskellige akademiske tilbud og moderne faciliteter, når du identificerer og forsker udfordringer inden for og uden for computing.

Ph.d. i computer- og informationsvidenskab er en forskningsgrad designet til at producere uafhængige forskere, avancerede forskere og velforberedte undervisere. Du vil udføre både grundlæggende og anvendt forskning for at tackle forskellige og vigtige udfordringer inden for og uden for computing og drage fordel af verdensklasse fakultet, forskellige akademiske tilbud og moderne faciliteter. Vores kandidater er klar til at udmærke sig i både computere og tværfaglige miljøer i den akademiske verden, regeringen og industrien.

Doktorgradsprogrammet inden for databehandling og informationsvidenskab fremhæver to af de mest unikke karakteristika ved Golisano College for computer- og informationsvidenskab: bredden af programudbuddet og dets videnskabelige fokus på at finde løsninger på virkelige problemer ved at afveje teori og praksis.

Programmet fokuserer på de teoretiske og praktiske aspekter af cyberinfrastruktur som anvendt på specifikke problemer på tværs af flere domæner. Det er en blanding af tværfaglige computervidenskabelige områder og tværfaglige domæneområder.

cyberinfrastructure

Cyberinfrastructure (CI) er den omfattende integration af hardware, data, netværk og digitalt aktiverede sensorer for at levere sikre, effektive, pålidelige, tilgængelige, brugbare og interoperable suiter til software og middleware-tjenester og -værktøjer. Doktorgradsprogrammet spiller en ledende rolle i CI-forskning ved at tilbyde menneskecentrerede værktøjer til videnskabs- og teknikmiljøet. Disse værktøjer og tjenester fokuserer på områder som højtydende computing, dataanalyse og visualisering, cybertjenester og virtuelle miljøer og læring og videnstyring.

Intidisciplinær viden

Der er tre intra-disciplinære computing videnområder: infrastruktur, interaktion og informatik.

Infrastruktur omfatter aspekter relateret til hardware, software (både systemsoftware og applikationer), kommunikationsteknologi og deres integration med computersystemer gennem applikationer. Fokus er på den bedste organisering af disse elementer for at give optimale arkitektoniske løsninger. På hardwaresiden inkluderer det design på systemniveau (f.eks. Til system-on-a-chip-løsninger) og deres byggestenkomponenter. På softwaresiden dækker det alle aspekter af system- og applikationssoftwareudvikling, herunder specifikations- og designsprog og standarder; validering og prototyping og flerdimensionel Quality-of-Service management; softwareproduktlinjer, modelstyrede arkitekturer, komponentbaseret udvikling og domænespecifikke sprog; og produktestimering, sporing og tilsyn. Underemnet for kommunikation inkluderer sensornetværk og protokoller; aktive, trådløse, mobile, konfigurerbare og højhastighedsnetværk; og netværkssikkerhed og privatlivets fred, servicekvalitet, pålidelighed, serviceopdagelse og integration og inter-netværk på tværs af heterogene netværk. På systemniveau er der problemer relateret til overensstemmelse og certificering; systempålidelighed, fejltolerance, kontrollerbar tilpasningsevne og omkonfigurerbare systemer realtids, selvadaptive, selvorganiserende, autonome systemer. Nogle af specialiteterne inden for dette område er netværk og sikkerhed, digitale systemer og VLSI, softwaredesign og produktivitet samt systemsoftware.

Interaktion henviser til emner relateret til den kombinerede handling af to eller flere enheder (menneskelige eller beregningsmæssige), der påvirker hinanden og arbejder sammen, når de letter det af teknologien. Det omfatter flere underemner, der relaterer til, hvordan mennesker og teknologi interagerer og grænseflader. Flere fælles tråde væver gennem alle disse områder, hvoraf mange er stærkt afhængige og bygger på fundament i de sociale og adfærdsmæssige videnskaber med vægt på forståelse af menneskelige og sociale / organisatoriske fænomener. Til en vis grad følger disse felter en teknisk tilgang til designet af interaktioner, hvor løsninger er baseret på regler og principper afledt af forskning og praksis, men kræver analyser, der går ud over den analytiske tilgang. Fra dette perspektiv kan løsninger måles og evalueres ud fra mål og tilsigtede resultater. Selvom effektivitet og effektivitet ofte er hovedordene i disse felter i praksis, er det også her, videnskab møder kunst i computing. Kreativt design og følsomhed over for menneskelige behov og æstetik er kritisk. Nogle af de tilgængelige specialiteter inden for dette område er interaktion mellem menneske og computer, computerbaserede instruktionssystemer og adgangsteknologier.

Informatik er studiet af beregnings- / algoritmiske teknikker anvendt til styring og forståelse af dataintensive systemer. Det fokuserer på indfangning, lagring, behandling, analyse og fortolkning af data. Emner inkluderer algoritmer, kompleksitet og opdagelsesinformatik. Datalagring og behandling kræver undersøgelse af værktøjer og teknikker til modellering, lagring og hentning. Analyse og forståelse kræver udvikling af værktøjer og teknikker til symbolsk modellering, simulering og visualisering af data. Den øgede kompleksitet ved styring af store mængder data kræver en bedre forståelse af beregningens fundament. Disse grundlæggende faktorer inkluderer kompleksitet, teori til bestemmelse af de iboende grænser for beregning, kommunikation, kryptografi og design og analyse af algoritmer for at opnå optimale løsninger inden for de identificerede grænser. Nogle af specialiteterne inden for dette område er kerneinformatik, opdagelsesinformatik og intelligente systemer.

Tværfaglige domæner

Programmet fokuserer på domæne-specifik databehandling, eller interaktionen mellem databehandling og ikke-databehandling discipliner inden for videnskab, teknik, medicin, kunst, humaniora og business. Ved at inkorporere domæne-specifik databehandling anvender den forskning, der gennemføres i dette program, databehandlings- og informationsvidenskabelige principper til løsning af problemer i applikationsområder, der ligger uden for den traditionelle computerdisciplin. Forskningskravet indeholder grundlæggende begreber i cyberinfrastruktur, der er nødvendige for at forstå de problemer, der ofte opstår i at fremme videnskabelig opdagelse og produktudvikling i tværfaglige domæner.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Om skolen

Spørgsmål