Keystone logo
Rocky Vista University

Rocky Vista University

Rocky Vista University

Introduktion

Rocky Vista University (RVU) blev grundlagt i 2006 i Parker, Colorado. Rocky Vista University er en hurtigt voksende institution med to placeringer og to stater. Rocky Vista University har en særlig mission: at tilbyde sundhedsuddannelse og samtidig inspirere studerende til at tjene med medfølelse, integritet og ekspertise.

Rocky Vista University har bemyndiget studerende, der bringer unikke færdigheder og oplevelser til at bidrage til vores læringssamfund. Gennem strenge akademiske programmer og med hjælp fra et anset fakultet lærer vores studerende at stille de rigtige spørgsmål, lytte efter svar og løse problemer ved hjælp af deres hænder og sind.

Rocky Vista University er stolt over at være medlem af Medforth-familien af skoler. Rocky Vista University har været ejet af Medforth Global Healthcare Education Group siden februar 2019, og siden juli 2020 er Medforths datterselskab, University Support Services, indgået kontrakt med at levere visse ikke-akademiske administrative tjenester til Rocky Vista University .

Placeringer

  • Parker

    South Chambers Road,8401, 80134, Parker

    Spørgsmål