Keystone logo
University of London, School of Advanced Study Ph.d. ved Institut for Klassiske Studier
University of London, School of Advanced Study

Ph.d. ved Institut for Klassiske Studier

London, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

31 Jul 2024

30 Sep 2024

GBP 6.130 / per year *

Fjernundervisning, På campus

* hjemme, fuld tid | £15500: international, fuld tid. gebyrer varierer afhængigt af studieform og gebyrstatus. besøg venligst vores hjemmeside for opdaterede gebyrer

Introduktion

Foretag doktorgradsforskning giver dig mulighed for at udvikle dybdegående viden og samtidig yde et meningsfuldt bidrag til dit valgte område.

Med vejledning fra vores ekspertvejledere vil du udføre omfattende uafhængig forskning, der kulminerer i en afhandling på op til 100.000 ord. De områder, som instituttets ekspertise dækker overordnet set, er oldtidslitteratur og kulturhistorie, åndshistorie, receptionsstudier og den klassiske tradition samt digitale klassikere.

Denne grad giver mulighed for at få ekspertise inden for dit interesseområde, mens du også finpudser en række overførbare færdigheder. Når du har gennemført dette kursus, vil du være godt forberedt til specialiserede karriereveje både inden for den akademiske verden og udenfor.

Institut for Klassiske Studier

Instituttet for Klassiske Studier (ICS) er et nationalt og internationalt forskningscenter for studiet af sprog, litteratur, historie, kunst, arkæologi og filosofi i den antikke græske og romerske verden.

Med sit bibliotek i verdensklasse giver ICS et vigtigt akademisk fokus for postgraduates og lærde fra universiteter over hele verden i samarbejde med Society for the Promotion of Hellenic Studies og Society for the Promotion of Roman Studies. ICS fungerer også som mødested for de vigtigste klassiske organisationer i Storbritannien.

The School of Advanced Study

School of Advanced Study ved University of London samler otte internationalt anerkendte forskningsinstitutter for at danne Storbritanniens nationale center for støtte til forskere og fremme af forskning inden for humaniora.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål