Keystone logo
© Nova National School of Public Health
School of Agriculture - University of Lisbon

School of Agriculture - University of Lisbon

School of Agriculture - University of Lisbon

Introduktion

Den internationale ph.d. program i "Agricultural Innovation in Tropical Food Chains" udbydes i fællesskab af University of Lissabons "School of Agriculture (ISA, ULisboa)" og "Lissabon School of Economics & Management (ISEG, ULisboa)", i samarbejde med "National Institute for landbrugs- og veterinærforskning (INIAV – Statens laboratorium)". En ny og nyskabende ph.d. program for studerende fra tempererede lande med færdigheder inden for landbrug og landbrugsfødevarekæder, der søger efter kontekstualisering af tropiske regioner og for studerende fra tropiske lande, der søger at konfrontere deres kontekstualiserede kompetencer med eksponering for ny teknisk og videnskabelig viden gennem en international træningserfaring. Et førende kursus, der giver teoretisk, metodisk og kontekstuel uddannelse af høj kvalitet i tropisk landbrug og værdikæder for at guide succesfulde fagfolk, iværksættere og fremtidige udviklingsledere i at transformere samfund gennem udviklingen af en moderne, bæredygtig og vital landbrugssektor.

Hvorfor vælge?

Anerkendelse af universitetet i Lissabon, der har den bedste nationale position i internationale ranglister, et erfarent fakultetsorgan, der beskæftiger sig med prestigefyldte forskningsenheder, og høj internationalisering. Historiske og kontinuerlige forbindelser med undervisning og videnoverførsel i tropisk agronomi er et stærkt identitetsmærke for ISA, der understøtter en "projektbaseret undervisning". Mulighed for at deltage i ph.d. kursus i et intensivt regime, der minimerer udlandsophold og rejseudgifter. Synergier gennem forbindelser med AGRINATURA-netværket, Tropical Studies for Development Center (CENTROP) og ULisboas Food, Farming and Forestry (F3) og Tropical (CTROP) Colleges. Synergier med internationale projekter med tropiske regioner, hvor de tre institutioner er involveret, samt fælles samarbejde i de deltagende lande.

Vision

Et førende kursus, der giver teoretisk, metodisk og kontekstuel uddannelse af høj kvalitet i tropisk landbrug og værdikæder for at guide succesfulde fagfolk, iværksættere og fremtidige udviklingsledere i at transformere samfund gennem udviklingen af en moderne, bæredygtig og vital landbrugssektor.

Hvorfor vælge dette doktorgradsprogram?

  • Anerkendelse af universitetet i Lissabon, der har den bedste nationale position i internationale ranglister, et erfarent fakultetsorgan, der beskæftiger sig med prestigefyldte forskningsenheder, og høj internationalisering.
  • Historiske og kontinuerlige forbindelser med undervisning og videnoverførsel i tropisk agronomi er et stærkt identitetsmærke for ISA, der understøtter en "projektbaseret undervisning".
  • Deltagelse i Consortium of Schools of Agricultural Sciences (CECA), indrammet af UNESCO gennem "International Center for Advanced Training in Fundamental Sciences of CPLP Researchers" giver ph.d.-stipendier til studerende fra afrikansk portugisisk talende lande og Østtimor.
  • Mulighed for at deltage i ph.d. kursus i et intensivt regime, der minimerer udlandsophold og rejseudgifter.
  • Synergier gennem forbindelser med AGRINATURA-netværket, Tropical Studies for Development Center (CENTROP) og ULisboas Food, Farming and Forestry (F3) og Tropical (CTROP) Colleges.
  • Deltagelse af ISA og ISEG i European University UNITE! - Universitetsnetværk for innovation, teknologi og teknik.
  • Synergier med internationale projekter med tropiske regioner, hvor de tre institutioner er involveret, samt fælles samarbejde i de deltagende lande.

Placeringer

  • Lisbon

    Tapada da Ajuda, 1349-017 Lisboa – PORTUGAL, 1349-017, Lisbon

Spørgsmål