Keystone logo
© BIMM University
Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Introduktion

Vores universitet er en institution fri og privat. Det er lovligt registreret som IBC i Commonwealth of Dominica og Italien som et permanent sted. Det er et uafhængigt internationalt universitet, der udelukkende er involveret i online- og fjernundervisning: med andre ord et åbent universitet for voksne, der udfører deres institutionelle arbejde seriøst.

Vores voksne studerende arbejder meget hårdt for at opnå deres grader. Dette universitet er ikke og har aldrig været en gradsfabrik, og vi afviser med det samme sådanne applikationer. Vores hovedvægt har altid været at tilbyde den højeste kvalitet af uddannelsen til vores voksne studerende. Grader, der tildeles af Selinus University, er blevet internationalt anerkendt af den private sektor og accepteret af multinationale virksomheder.

Vi bliver aldrig trætte af at forklare reality-systemet om akkreditering, især for studerende fra USA. Optjening af akkreditering i USA er frivillig og ikke-statslig. Skoler anmoder om at blive evalueret og / eller få deres programmer vurderet af et uafhængigt akkrediteringsbureau. Agenturet sætter sine egne standarder, som skolen skal opfylde for at få sin akkreditering, og da akkrediteringsbureauer varierer i deres kvalitetsstandarder, betragtes nogle som mere prestigefyldte end andre. En skoles valg afhænger af, hvilken kvalitetsstandard skolen håber at opnå og vedligeholde.

Skoler er normalt bekendt med agenturets standarder i god tid og bruger flere måneder på at forberede deres akkrediteringsgennemgang. Hvis de videregiver gennemgangen og tjener akkreditering, er det en godkendelse af deres skole som en legitim institution for videregående uddannelser, der opfylder et acceptabelt kvalitetsniveau. Nogle skoler kan inkludere deres akkrediteringsstatus i de collegeoplysninger, de præsenterer for potentielle studerende.

Ligesom der er anerkendte agenturer, er der ikke-anerkendte agenturer. Dette betyder, at deres standarder ikke er gennemgået af Department of Education eller af CHEA. Der er en række forskellige grunde til, at et bureau ikke kan genkendes. For eksempel arbejder agenturet muligvis mod anerkendelse med afdelingen eller CHEA, eller det opfylder muligvis ikke kriterierne for anerkendelse af nogen af organisationerne. Uanset årsagen er det vigtigt at huske dette, når du udforsker college-info.

Det ville hjælpe, hvis du betragter ikke-anerkendte akkrediteringsbureauer med forsigtighed, indtil du kan evaluere deres omdømme. Et ukendt agentur har ikke nødvendigvis lave kvalitetsstandarder, men det er vigtigt at vide, at mange amerikanske arbejdsgivere kun anerkender grader fra institutioner, der er akkrediteret af et anerkendt agentur.

Af denne grund accepterer vores universitet kun studerende, der allerede er etableret professionelt. Vores studerende bruger graden ikke til at finde arbejde, men til at legitimere deres professionelle rolle, som allerede er engageret med succes. Med en grad fra universitetet tjener Selinus respekt, respekt og prestige og forbedrer ofte ens sociale status og arbejde.

Buro Millennial / Pexels

Hvordan man studerer på Selinus

SUSL hjemmestudio

Selinus Universitets gradskurser består af undersøgelse af tildelte lærebøger og produktion af rapporter om læsning af lærebøger udført i henhold til de retningslinjer, der er oprettet af Selinus og Pedagogisk Universitet, som du kan finde i linket "pædagogik" i Selinus Universitets websted.

Voksne studerende kan tilmelde sig APEL-programmet (akkreditering af tidligere erfaringslæring). Dette program er forbeholdt fagfolk, iværksættere, ledere, embedsmænd, forfattere, kunstnere osv. Med et gymnasialt eksamensbevis og mindst 25 år og 3 års aktivitet demonstreret i undersøgelsen har de valgt en gren. Der kræves 30 år til ph.d.

Pædagogik

Læresystemet for Selinus University of Sciences and Literature er skræddersyet til hver enkelt studerende og er baseret på "undervisningsenheder", der består af tekster, uddelingsark og foredrag, videokurser, e-bøger. Eksamen erstattes af en kort læringsrapport (Examination Unit) udviklet som en mini-afhandling.

I henhold til studiedisciplinen vælges og udvælges studiematerialet for at tilskynde til kritisk tænkning og praktisk anvendelse af den tilegnede viden. En pædagogisk metode er implementeret for at hjælpe studerende, voksne, ofte engagerede i arbejde og familie, tænke kritisk og kyndigt adressere de anbefalede bøger og videolektioner på den ene side ved at øge deres intellektuelle kapacitet og evnen til at udvikle integrerede skriveprojekter.

Et pædagogisk læringssystem uden magt, der får den studerende, efterfulgt af hans studenterådgiver, til frit at udarbejde et specifikt læringsprogram baseret på personlige erhvervelser for at opfylde sin tid og nå sine mål. På Selinus University har den studerende ingen forpligtelser til at lære med det samme eller inden bestemte datoer. Han kan læse hendes tekster og gennemgå hver videolektion mange gange og opdage deres egen personlige læringsmetode. Desuden kan han til enhver tid konsultere sin studentrådgiver for hjælp, afklaring, support.

Det, der evalueres med henblik på læseplanen, er ikke kun lært information, fordi den tankeudvikling, den studerende ud over den enkle opfattelse af det teoretiske emne, først og fremmest skal være en værdi af samvittighedsværdien og bevidstheden om, at undersøgelsen ikke er enkel behandling af mere eller mindre nyttige forestillinger, som en brugbar model effektivt til deres sociale behov, menneskelige og civile.

Kort sagt er den pædagogiske model ved Selinus University at "bringe" den studerendes reelle oplevelse i en uddannelsesmæssig sammenhæng, der er nyttig til forbedring af den intellektuelle kapacitet og dens globale selvvurdering af deres potentielle færdigheder for hurtigt at nå deres intellektuelle og faglige mål .

Anerkendelsen af kreditter fra Selinus Universitet gives dels ved en "læsning" af den studerendes professionelle kritikere og dels ved at evaluere den studerendes rapport, der erstatter traditionelle eksamener.

Indlæggelser

Studerende ved universitetet Selinus er voksne involveret i arbejdsmarkedet og den professionelle verden. For at registrere skal du have en alder på mindst 23 år til almindelige programmer og mindst 25 år for APEL-programmer for fagfolk. At tilmelde sig et program for at tildele en ph.d. kræves mindst 30 år.

Placeringer

  • London

    71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Bologna

    Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122, , Bologna

    Spørgsmål