Keystone logo
Sunway University Doctor of Philosophy (Business)
Sunway University

Doctor of Philosophy (Business)

Shah Alam, Malaysia

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 16.145

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

En Doctor of Philosophy (Ph.D.) er det højeste akademiske kvalifikationsniveau, man kan opnå. Denne kvalifikation adskiller dig fra at have udviklet en udtømmende forståelse af dit valgte fokusområde inden for forretningsstudier og placerer dig i spidsen for dit valgte forskningsområde.

Vores ph.d. in Business giver dig mulighed for at foretage omfattende undersøgelser inden for dit valgte forretningsområde, og du opfordres til at udvikle nye ideer eller anvende gennemtænkte metoder til at producere bemærkelsesværdige teoretiske og praktiske bidrag. Du vil bruge det bedst egnede forskningsdesign til at udforske og/eller teste informerede ideer. Resultatet af din forskning udvider videnens grænser, og du vil formidle de videnskabelige resultater til jævnaldrende og praktiserende læger gennem akademiske og faglige netværk, konferencer/seminarer og endda publikationer.

Universitetet har et dedikeret team af akademikere til at vejlede dig under din forskningsrejse, mens du undersøger et emne efter eget valg. Du kan forfølge et emne eller et problem, hvor du i øjeblikket forsker på din arbejdsplads, i hvilket tilfælde din ph.d. kan også have direkte relevans for din nuværende beskæftigelse. Alternativt kan du vælge at foretage forskning inden for et bestemt område, du brænder for.

Du vil være en del af en elitegruppe af respekterede forskere, der aktivt fremmer videnskabelige, teknologiske, sociale og kulturelle fremskridt, samtidig med at de former forretningsmæssige, juridiske og samfundsmæssige grænser. Ved afslutningen af dit studie ville du have udviklet ekspertise inden for dit valgte område og være godt udstyret med den nødvendige viden, færdigheder og personlige egenskaber til at udføre uafhængig forskning.

Indtag

Januar, marts, juni og september

Varighed

  • Minimum 3 år på fuld tid.

Indlæggelser

Læreplan

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Doktor i filosofi (PhD)
    • The Valley, Anguilla
  • Ph.d. i økonomi, analyse og beslutningsvidenskab
    • Lucca, Italien
  • Ph.D. i Business & Management
    • Nancy, Frankrig