
Filosofisk doktor (Hospitality
Subang Jaya, Malaysia
VARIGHED
SPROG
Engelsk
TEMPO
Bed om tempoet
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Anmod om den tidligste startdato
STUDIEAFGIFTER
USD 19.386 / per year
STUDIEFORMAT
På campus
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Kandidater, der forfremmer ph.d. i Hospitality and Tourism, skal udvikle en selvstændig tænkningstilgang og en unik ekspertise inden for deres egen forskningsinteresse. Uafhængig forskning kræver flittig og grundig undersøgelse af et emne med det formål at formulere nye og originale ideer, fund og teorier.
Alle ph.d.-studerende skal deltage i forskningsmetoden
Taylor's Hospitality School, Tourism and Culinary Arts tilbyder en bred vifte af kurser inden for gæstfrihed ledelse, turisme ledelse, kulinariske kunst og foodservice management. Vi skiller os ud fra andre hospitality akademier, da vi er den første private institution i Malaysia for at tilbyde bachelorgrad og kandidatuddannelser i gæstfrihed og turisme ledelse i samarbejde med vores berømte franske partner, University of Toulouse, Frankrig. Nu bliver vi også den første til at introducere dette ph.d.-program.
Vi er bedst kendte for kvaliteten af vores undervisning fakultet bestående af 90-plus fuldtids lokale og udstationerede akademikere, hvoraf mange er enten industri fagfolk eller top akademikere. De har en bred vifte af forskningsinteresser og er i stand til at føre tilsyn med ph.d.-studerende i en bred vifte af emner relateret til gæstfrihed og turisme.
De vigtigste forskningsområder, der tilbydes i ph.d.-uddannelsen, er:
Turisme
- Hotelbestyrelse
- Human Resource Management
- Videnshåndtering
- Organisatorisk adfærd
- Forbrugeradfærd
- Service Marketing
Turisme, Event
- Anvendelse af teknologi i turisme
- Økonomi for turisme
- Fattigdomsbekæmpelse via turisme
- Social
- Særlig interesse turisme
- Sport
- Bæredygtig og ansvarlig turisme
Turisme
- iværksætteri
- Miljøhåndtering
- Ejendomsudvikling
Food Science
- Food Safety Management
- Mikrobiologisk sikkerhed af intermediære fugtighedsfødevarer
- Undersøgelser af Spoilage Gær i Food Systems
Klik