Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Introduktion

Tbilisi State Medical University ( TSMU ) er det vigtigste center for højere medicinsk uddannelse i Georgien med en næsten hundrede års historie. Det er bemærkelsesværdigt at understrege, at tusinder af vores universitetsuddannede fortsætter deres professionelle karriere i mange førende klinikker og institutioner i Georgien, Europa og verden.

Succesfulde bachelor-, postgraduate-, kontinuerlige faglige udviklingsprogrammer, kandidatuddannelser, doktorgradsprogrammer og videregående erhvervsuddannelsesprogrammer gør TSMU attraktiv for potentielle studerende i Georgien og forskellige lande verden over.

Tbilisi State Medical University er et fuldt medlem af det europæiske uddannelsesområde, der betyder dets aktive involvering i dette uddannelsessystems funktion, fastlæggelse af retninger for udvikling og implementering, etablering af frie og tætte videnskabelige og akademiske forbindelser med de uddannelsesmæssige, videnskabelige og kliniske centre overalt verdenen. Hver tredje studerende ved vores universitet er en international studerende.

Tbilisi State Medical University lægger stor vægt på et studentercentreret uddannelsessystem sammenlignet med et lærerorienteret system (ikke tidsafhængigt og, på forhånd, baseret på den antagelse, at professor / lærer ved, hvad de skal undervise). Den studerende-centrerede tilgang lægger meget mere vægt på læseplanlægning og er fokuseret på de studerendes behov med hensyn til deres fremtidige sociale aktiviteter og professionelle karriere.

Placeringer

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Spørgsmål