Keystone logo
Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Texas A&M School of Law

Introduktion

Vores innovative JD Program

Det 21. århundrede advokat har at gøre mere end bare prøve sager i retten. Du skal bruge evnen til at forhandle aftaler, kontraktudkast, håndværk bosættelser og mægle i tvister. Hos Texas A & M University School of Law, så har vi dig dækket. Vores innovative JD program understreger vigtigheden af ​​den virkelige verden juridiske færdigheder, som vil helt forberede dig til alle aspekter af din karriere.

Texas A & M: Investering i din fremtid

Da vi blev en del af Texas A & M University i 2013, har vi investeret betydelige ressourcer til at øge værdien af ​​din uddannelse og for at forbedre din oplevelse, mens du er her på jurastudiet. Vi har mange flere spændende ændringer i værkerne, men vi har allerede taget flere skridt til at investere i din fremtid.

Veje til succes

Der er mere end én type af advokat. I det 21. århundrede, praktiserende advokater tjene en bred vifte af kunder i forskellige kapaciteter og i utallige brancher. Hos Texas A & M University School of Law, kan du holde dine muligheder åbne ved at forfølge en bred uddannelse. Eller du kan vælge en af ​​tre forskellige veje, som vi tilbyder. Inden for hver af disse stier, kan du endda vælge at fokusere på bestemte områder i praksis, ligesom intellektuel ejendomsret eller olie og gas lov.

Fort Worth / Dallas

At vælge en lov skole betyder at vælge dit hjem for de næste par år, og du vil ikke finde et bedre sted at lære og leve end Fort Worth. Fort Worth tilbyder uovertruffen livskvalitet, et juridisk fællesskab, der glæder sig over og mentorer unge jurister, og adgang til en bred vifte af arbejdsgivere i forskellige praksis indstillinger, herunder advokatfirmaer, offentlige institutioner, non-profit organisationer og de juridiske afdelinger i selskaber.

Texas A & M University School of Law Forbud mod forskelsbehandling Policy

Texas A & M University School of Law giver lige muligheder i sit program for juridisk uddannelse for alle ansøgere om optagelse, indskrevet studerende og kandidater uden diskrimination eller segregering på grund af race, hudfarve, religion, national oprindelse, køn, alder, handicap, veteranstatus , seksuel orientering, kønsidentitet eller kønsudtryk. Desuden Texas A & M University School of Law giver sin fakultet og andre medarbejdere med lige muligheder ved ansættelse, fortsættelse, fremme og uopsigelighed.

Texas A & M LAW innovative fjernundervisning PROGRAMMER

Vi tilbyder to fjernundervisning programmer, både i områder, hvor viden og færdigheder i øjeblikket i høj efterspørgsel: Formueforvaltning og Risk Management.

Programmerne er helt online, Hvilket giver arbejder fagfolk og studerende, der har personlige forpligtelser til fleksibilitet de har brug for at lære og få nye færdigheder med minimal afbrydelse til deres allerede fuld liv. I vores programmer, vi ikke bare sætte et kamera på bagsiden af ​​et klasseværelse for at optage en professor forelæsning. Denne fremgangsmåde er forældet og ineffektiv. I stedet bruger vi state-of-the-art pædagogiske teknikker at drage fordel af det nyeste inden for online læring teknologi. Hvert kursus er specielt forberedt med fjernundervisning studerende i tankerne.

Hvert program tager cirka seks semestre at fuldføre, og ved afslutningen, har du mulighed for at besøge os på jurastudiet at modtage en æret "Aggie Ring," gøre dig en levetid medlem af det omfattende Aggie Network.

Ledige Afstand Uddannelse Programmer

 • Formueforvaltning
 • Risk Management

To grader - en stærk læseplaner

To forskellige grader udbydes til hvert program-et LL.M. kandidatgrad for advokater (For dem, der allerede har modtaget en JD), og en Masters of Retslære (M.Jur.) For ikke-advokat fagfolk. Mens ikke-advokater kan have en ekstra obligatorisk kursus eller forudsætning i US Law, at sætte dem på lige fod med deres advokat landsmænd, programmet strukturer og indhold er så stort set de samme, uanset JD status.

Placeringer

 • Fort Worth

  Texas A&M University School of Law 1515 Commerce Street , TX 76102, Fort Worth

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål