Keystone logo
© ASP Wroclaw
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Introduktion

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw tilbyder topklasse kunst- og designuddannelse på tre niveauer - bachelor, master og ph.d. Vi er et statsuniversitet, og vi uddanner studerende på fuldtids- og deltidsbasis på fire fakulteter: Fakultetet for Maleri og Skulptur, Fakultetet for Indretningsarkitektur og Design, Fakultetet for Keramik og Glas og Fakultetet for Grafik og Mediekunst. Vores hovedbygning er placeret i den historiske del af Wroclaw, og den nye bygning – Center for Anvendt Kunst og Innovation – er en topmoderne bygning med ultramoderne atelierer og faciliteter.

114919_114879_5M6A3510.jpg

I de akademiske år 2019 og 2020 tilbyder vi to uddannelser på engelsk: MFA i Visual Arts-studiet og Doktorskoleforskningsprogrammet.

Derudover tilbyder vi gratis polske sprogundervisning til alle vores internationale studerende.

I tilfælde af yderligere spørgsmål relateret til rekrutteringen, kontakt en medarbejder i International Relations Office – Paulina Zaweracz.

Projektet er medfinansieret af Den Europæiske Union fra Den Europæiske Socialfond under det operationelle program Videnuddannelse Udvikling Prioritetsakse III Højere uddannelse for økonomi og udvikling, Aktion 3.5 Omfattende programmer for videregående skoler.

Placeringer

  • Wrocław

    Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

  • 425Q+5C

    pl. Polski 3/4, 50-156, 425Q+5C

Spørgsmål