Keystone logo
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology Ph.d. i Økonomisk
The University of Edinburgh - The School of History, Classics & Archaeology

Ph.d. i Økonomisk

Edinburgh, Det Forenede Kongerige

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 19.000 / per year *

På campus

* Heltids studier: Oversøiske £ 19.000 pr. År. Yderligere gebyrer kan være gældende

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Ph.d. i økonomisk og social historie giver dig mulighed for at studere økonomisk og social historie på et avanceret niveau gennem selvstændig forskning.

Vi er vært for en af ​​de største økonomiske og sociale historiske forskningsgrupper i Storbritannien, og det giver os mulighed for at støtte forskning i økonomisk og social historie på tværs af en lang række tidsperioder og geografiske områder, fra den tidlige moderne til den nuværende dag og fra Storbritannien til Caribien. Aktuelle forskningsinteresser omfatter undersøgelsen af ​​økonomisk udvikling, energipolitik, globalisering, slaveri, demografi, byhistorie, forbrug, materiel kultur, museer og indsamling, fritid, religiøs tro, populærkultur, medicin og sygdom, køn, seksualitet og familien. Kollegerne i økonomi- og historieforskningsgruppen arbejder tæt sammen med kolleger med beslægtede interesser i andre skoler, især skolen for samfundsvidenskabelig og statsvidenskabelige og økonomistudiet.

Bredden af ​​ekspertise i skolen og i det bredere universitet gør det muligt for os at overvåge en meget bred vifte af emner. Hver studerende tildeles mindst to vejledere, så vi kan kombinere tematisk, kronologisk og i givet fald disciplinær ekspertise i tilsynsholdet.


Programstruktur

Ph.d. er en væsentlig del af uafhængig forskning, der bidrager til tilstanden af ​​eksisterende viden på området. Ph.d.-uddannelsen er designet til at tage tre år på heltid eller seks år på deltid. Ph.d.-studiet undersøges ved forelæggelse af en afhandling på op til 100.000 ord og ved mundtlig eksamen.

Ph.d.-studerende arbejder tæt sammen med deres vejledere, som er anerkendte eksperter inden for studiet. Alle ph.d.-studerende forfølge et individuelt skræddersyet program for forskningstræning, der er aftalt med deres vejledere. Ph.d.-uddannelserne i historien giver kerneuddannelse i de forskningsevner, der er nødvendige for at blomstre på ph.d.-niveau og udover, gennem et kernekursus i semester et, faglige færdigheder for historikere og en dagslang årskonference for ph.d.-studerende i semester to. Alle ph.d.-studerende i skolen har også gavn af skole- og universitetsuddannelse inden for forskning og faglige kvalifikationer.

Ph.d.-studerende opfordres til at dele deres forskning med andre postgraduate studerende gennem workshops og seminarer og aktivt deltage i forskningsfagets historiefag, skolen og universitetet gennem vores forskningsgrupper og centre og gennem studentledede værksteder og seminarer. Aktuelle forskningsgrupper af særlig interesse for økonomiske og sociale historikere omfatter digitale humaniora; Materialekultur; Global og tværnational historie; Historie om videnskab, medicin og teknologi og økonomisk og social historie.


Adgangskrav

Du vil have brug for en UK 2: 1 æresbevisning grad i en relevant disciplin og en relevant kandidatgrad med et samlet karakter på mindst 65%, eller den internationale tilsvarende.

Vi kan også overveje din ansøgning, hvis du har relevant erhvervserfaring; Kontakt venligst din potentielle tilsynsførende, inden du anvender.

Internationale kvalifikationer

Kontroller, om dine internationale kvalifikationer opfylder vores generelle adgangskrav:

engelsk sprog

Alle ansøgere skal have en af ​​følgende kvalifikationer som bevis for deres engelskspråklige evne:

 • en bachelor eller kandidatgrad, der blev undervist og vurderet på engelsk i et flertals engelsktalende land som defineret af britiske visum og indvandring
 • IELTS: totalt 7,0 (mindst 6,0 i hvert modul)
 • TOEFL-iBT: totalt 100 (mindst 20 i hvert modul)
 • PTE (A): i alt 67 (mindst 56 i hver af afsnittene "Kommunikative færdigheder")
 • CAE og CPE: i alt 185 (mindst 169 i hvert modul)
 • Trinity ISE: ISE III med et pas i alle fire komponenter

Grader undervist og vurderet på engelsk må ikke være mere end tre år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram. Sprogprøver må ikke være mere end to år gamle i begyndelsen af ​​dit uddannelsesprogram.

Hvis dine sprogkundskaber kun opfylder kravene til den nederste ende, kører det engelske sprogundervisningscenter på universitetet adskillige kurser på engelsk til akademiske formål.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Ph.d. i økonomi, analyse og beslutningsvidenskab
  • Lucca, Italien
 • Ph.d. i Erhverv og Økonomi
  • Helsinki, Finland
  • Vaasa, Finland
 • Research Degrees (MPhil/PhD) in Development Economics
  • London, Det Forenede Kongerige