Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
The University of Iowa

The University of Iowa

The University of Iowa

Introduktion

The University of Iowa er et af USAs førende offentlige forskningsuniversiteter.

Grundlagt i 1847 er det statens ældste videregående uddannelsesinstitution og ligger ved siden af den maleriske Iowa-flod i Iowa City.

Medlem af Association of American Universities siden 1909 og Big Ten Conference siden 1899, The University of Iowa er hjemsted for et af de mest anerkendte akademiske medicinske centre i landet, såvel som en globalt anerkendt leder inden for studier og håndværk. skrivning. Iowa er kendt for ekspertise inden for både kunst og videnskab og tilbyder bachelor-, kandidat- og professionelle akademiske programmer i verdensklasse inden for en bred vifte af områder.

Mission

Ved sin grundlæggelse i 1847 blev The University of Iowa betroet af statens lovgiver med en tredobbelt mission med undervisning, forskning og offentlig service. I forfølgelsen af denne mission i dag tilbyder universitetet enestående undervisning og transformative uddannelseserfaringer, der forbereder de studerende til succes og opfyldelse i et stadig mere forskelligartet og globalt miljø; fremmer videnskabelige og kreative bestræbelser gennem avanceret forskning og kunstnerisk produktion; og bringer læring og opdagelse til tjeneste for befolkningen i staten Iowa, nationen og verden, og forbedrer livet gennem uddannelse, sundhedspleje, kunst og kultur og samfundsmæssig og økonomisk vitalitet.

Vision

The University of Iowa vil være destinationen for det første valg for en mangfoldig og talentfuld gruppe af studerende, fakulteter og medarbejdere, som vil skabe nye kapitler om udforskning, opdagelse, skabelse og engagement. Sammen vil vi fremme universitetets status som et af de mest fremtrædende offentlige universiteter i landet.

Kerneværdier

Vores kerneværdier rammer både hvem vi er, og hvem vi ønsker at være som et universitetsfællesskab. Når vi planlægger, sætter prioriteter og træffer daglige beslutninger om, hvordan vi udfører vores mission, er vi styret af disse fem indbyrdes afhængige forpligtelser:

Kreativitet

Vi opdager nye måder at se verden på og gøre den bedre.

Vi er dedikerede til at forfølge ny viden og kunstnerisk skabelse og bruge disse opdagelser til at have en transformativ indvirkning på vores stat og i vores lokale, nationale og globale samfund.

Fællesskab

Vi er forpligtet til samarbejde og aktivt engagement.

Vi værdsætter hvert enkelt individs bidrag, samtidig med at vi erkender, at vores største succeser kommer, når vi arbejder sammen mod kreative bidrag - ofte på tværs af discipliner og afdelinger og ofte med partnere i lokalsamfundet.

Excellence

Vi forventer det bedste af os selv i alt, hvad vi gør.

Vi måler os selv efter krævende standarder, ærer høje forhåbninger og præstationer og forventer, at alle medlemmer af universitetssamfundet stræber efter ekspertise.

Inklusion

Vi bekræfter og hylder alle baggrunde og identiteter.

Vi opnår ekspertise ved at tiltrække og fastholde en mangfoldig, talentfuld befolkning af studerende, fakulteter og medarbejdere og opbygge et imødekommende og tilgængeligt miljø, hvor individer føler sig værdsat og respekteret og har mulighed for at trives.

Integritet

Vi er ærlige, retfærdige, respektfulde og etiske.

Vi holder os selv til den højeste standard for faglig og videnskabelig etik, er ansvarlige for vores beslutninger og handlinger, udøver ansvarlig forvaltning af de ressourcer, som vi er betroet, og behandler hinanden med ærlighed og retfærdighed.

Statistik

 • 31.206 samlede tilmeldinger, efterår 2021
 • 23-29 mellem 50 % række af ACT-score
 • 3,81 median GPA, klasse 2025

Tilmelding efterår 2021

Type elevTilmelding
Bachelor21.608
Bestå6.415
Professionel (doktorgrad)1.886
Efteruddannelse1.297
i alt31.206

Tilmelding efter race/etnicitet

Race/etnicitetTilmeldingstal% af alt
afroamerikansk eller sort9713,1 %
indfødte fra Alaska eller indianere540,2 %
Asiatisk amerikaner1.5194,8 %
Hispanic eller Latinx2.3497,4 %
International2.1037,8 %
Indfødt hawaiiansk eller anden stillehavsøboer200,1 %
To eller flere løb1.0293,2 %
Hvid (ikke-spansktalende) eller ukendt race23.68574,6 %
 • 18,3 % Førstegenerationsstuderende
 • 1st Public School til at optage mænd og kvinder på lige fod
 • 1. skole til officielt at støtte en LGBT-elevgruppe (i 1970)

  Placeringer

  • Iowa City

   Iowa City, USA

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål