Keystone logo
Trinity Bible College Ph.D. Praktisk teologi
Trinity Bible College

Ph.D. Praktisk teologi

Ellendale, USA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

I løbet af de sidste fyrre år har praktisk teologi eller anvendt teologi indtaget sin retmæssige plads i akademiet. For både praktikere og akademikere er det praktisk teologi, der opdager Guds arbejde i kirken og verden gennem streng og kritisk læsning og læring. Praktiske teologer bidrager nu til alle læringsfelt, fra missiologi til kirkehistorie og fra kristen ledelse til kirkens tjeneste.

En ph.d.-grad i europæisk stil er typisk et forskningsprogram understøttet af omhyggelig vejledning og peer-interaktion. Det er således velegnet til dem, der ønsker at undersøge et aspekt af praktisk teologi dybt.

Med mere end 70 år med at spille en førende rolle i forberedelsen af mænd og kvinder til kristen tjeneste er Trinity Bible College og Graduate School særligt godt placeret til at tilbyde ph.d. i praktisk teologi.

Trinitys ph.d.-praktiske teologi er en forskningsgrad, der giver kandidater en række fagmuligheder over et bredt spektrum af studieområder. Den afsluttende grad tildeles indgivelse og vellykket forsvar af en afhandling på 80.000 ord eksklusive fodnoter og bibliografi (med 10% varians tilladt under eller over ordtællingen). Seminarer vægtes med syv point hver, og en afhandling indsendes til fire point mod programmets afslutning.

Kurserne består af 8 doktorandsseminarer på campus, der hver er designet i rækkefølge til at guide den studerende gennem processen med at udvikle deres 80.000-ords videnskabelige afhandling, der kulminerer i et mundtligt forsvar af projektet.

Den ph.d.-praktiske teologi er et 60-kredit-program, der kan gennemføres på så få som fire år.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Ph.d. i rådgivning og spiritualitet
    • Ottawa, Canada
  • Ph.D. i teologi
    • Ottawa, Canada
  • Ph.d. i Canon Law
    • Ottawa, Canada