Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Introduktion

Tulane University er en privat forskningsinstitution beliggende i New Orleans, Louisiana, USA. Det er et højt respekteret universitet med et mangfoldigt og dynamisk fællesskab af studerende, fakulteter og medarbejdere, der går sammen for at forfølge akademisk ekspertise og yde positive bidrag til samfundet.

Et af de karakteristiske træk ved Tulane University er dets engagement i tværfaglig uddannelse, forskning og engagement. Universitetet tilbyder en bred vifte af programmer og initiativer, der tilskynder studerende, fakulteter og ansatte til at arbejde på tværs af traditionelle akademiske grænser og udforske komplekse problemstillinger fra flere perspektiver.

For eksempel har Tulane flere tværfaglige centre og institutter, såsom Murphy Institute for Political Economy, Tulane Brain Institute og Newcomb Institute for Women's Leadership, der samler forskere fra forskellige discipliner for at samarbejde om banebrydende forskning og levere unikke uddannelsesmuligheder for studerende.

Tulane tilbyder også flere tværfaglige uddannelser, såsom Bachelor of Science in Management and Legal Studies, Bachelor of Science in Public Health and Tropical Medicine og Master of Sustainable Real Estate Development. Disse programmer trækker på fakultetets ekspertise fra flere discipliner for at give de studerende en omfattende forståelse af komplekse problemstillinger og forberede dem til karrierer inden for en række forskellige områder.

Samlet set fremmer Tulane University tværfaglige tilgang kreativitet, innovation og samarbejde og forbereder studerende til at være globale borgere, der kan tackle komplekse udfordringer og yde meningsfulde bidrag til samfundet.

Placeringer

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Spørgsmål