Keystone logo
Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Introduktion

Lære. Opdage. Samarbejde. Innovate.

Ph.d.-programmet i kemisk og biomolekylær teknik (CBE) ved Tulane University tilbyder studerende en uddannelse på højt niveau, der er centreret omkring muligheden for at udføre forskelligartet, banebrydende, tværfaglig forskning under tæt mentorskab af vores fakultetsmedlemmer.

Afdelingen består af 13 ansatsporede fakultetsmedlemmer med unik baggrund og forskningsinteresser, der spænder fra statistisk mekanik og termodynamik til molekylær simulering, energi, miljø og celleteknik. Vores kandidatstuderende kommer fra hele verden. Det nuværende fakultet til kandidatstuderende på ca. 3 giver mulighed for individualiseret opmærksomhed på fremskridt for hver studerende, der fører til en personlig oplevelse her på Tulane.

Tulane University og CBE-afdelingen tilbyder konkurrencedygtige økonomiske pakker til deres kandidatstuderende, herunder stipendiat- og forskningsassistance, generøse stipendier, studieafgifter og subsidieret sundhedsforsikring.

Dr. Julie Albert taler om at udvikle nano- og mikrostrukturerede polymere materialer

Mission

Institut for Kemisk og Biomolekylær Engineering har til opgave at levere programmer af højeste kvalitet til at uddanne studerende på alle niveauer i principperne og anvendelserne af Kemisk og Biomolekylær Ingeniørarbejde inden for miljøet på Tulane University. Som en del af denne mission udfører studerende nyskabende og højkvalitetsundersøgelser, der fremmer tekniske løsninger, der anvendes til sundhed, energi og miljø.

Forskning

Vores forskningsområder repræsenterer nye og spændende retninger inden for kemiteknik, der er centreret omkring temaerne avancerede materialer, biomolekylær teknik og nye miljøteknologier. For mere information om forskningsområder, se https://sse.tulane.edu/cbe/research

Skolen for naturvidenskab og teknik genererer millioner i forskningsdollar til universitetet, forkæmper mulighederne for forskeruddannelse og afslutter hvert år det største antal doktorander på Tulane.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

Om Institut for Kemisk og Biomolekylær Teknologi

Afdelingen er den tredje i USA og har sine rødder inden for industriel kemi. I dag fortsætter instituttet en stærk tradition for streng læring kombineret med opdagelsesglæden. Afdelingen værdsætter stipendium og søger at give sine studerende alle muligheder for at udvikle deres akademiske potentiale. Klassestørrelser er små, og forholdet mellem studerende og fakultet på instituttet er typisk mindre end 10: 1. Fakultetet har en åben dør-politik og er tilgængelig for studerende på alle tidspunkter af arbejdsdagen. Der er enorme muligheder for kandidater til at deltage i forskning, og fakultetet tilskynder og fremmer grundlæggende engagement i forskning. Afdelingen har ti fakultetsmedlemmer og opretholder et intensivt forskeruddannelsesprogram frem til doktorgraden.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Placeringer

  • New Orleans

    School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Programmer

Spørgsmål