Keystone logo
UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

UAEU United Arab Emirates University

Introduktion

Som landets flagskibsuniversitet tilbyder UAEU et komplet sortiment af internationalt akkrediterede kandidater og bacheloruddannelser af høj kvalitet gennem sine ni colleges i næsten alle større discipliner.

Siden starten i 1976 har UAEU udviklet sig fra en undervisningsinstitution til et omfattende universitet med større vægt på en forskningsopgave.

Som et forskningsintensivt universitet arbejder UAEU sammen med sine partnere i branchen for at levere forskningsløsninger til udfordringer, som nationen og regionen står over for. Ni forskningscentre af strategisk betydning for landet og regionen fremmer viden inden for kritiske områder.

Derudover fungerer Science & Innovation Park gennem sine forretningsinkubatorer som et knudepunkt for innovation, iværksætteri og lederskab for at fremme overgangen til UAE-økonomien mod en videnøkonomi.

Gymnasier

Det Forenede Arabiske Emiraters universitet har 9 separate colleges, ud over College of Graduate Studies og University College, der er vært for et omfattende udvalg af akademiske discipliner og afdelinger.

Besøg kollegiets sider for at lære mere.

University College

Vi er forpligtet til ekspertise gennem at skabe et pulserende læringsmiljø og tilbyde avancerede læringsfaciliteter.

College of Business and Economics

CBE er udstyret med dets effektive læringsmiljø, fremragende studieplaner for at hjælpe studerende med at opbygge deres fremtid.

College of Humanities and Social Sciences

Hos CHSS fremmer vi avanceret videnskabelig forskning, skaber stærke bånd til samfundet og konsoliderer arv og samfundstjeneste.

College for informationsteknologi

Vores kollegium er et ideelt sted, der plejer personlig, intellektuel og teknisk vækst, og vi er stolte af vores succesrige kandidater.

College of Engineering

Ingeniørhøjskolen tilbyder fremragende, internationalt gentagne programmer og stræber efter at opnå bæredygtighed på forskellige områder.

College of Education

Ved at tilbyde moderne undervisningsmetoder tilbyder College of Education programmer, der opfylder UAE's uddannelseskrav for at opbygge et karakteristisk kyndigt samfund.

College of Law

College of Law har en prestigefyldt status regionalt og leverer forskningsbaserede programmer til at imødekomme UAE-samfundets behov.

College for fødevarer og landbrug

CFA er forpligtet til studerendes succes og tilbyder akademiske programmer, der anvender kritisk tænkning for at erhverve studerende med de færdigheder, der kræves på det konkurrenceprægede jobmarked.

College of Science

Vi leverer et fremragende eksperimentbaseret læringsmiljø til at forberede kandidater udstyret med tekniske kvalifikationer og ekspertise i overensstemmelse med internationale standarder.

College for medicin og sundhedsvidenskab

Vi leverer et fremragende eksperimentbaseret læringsmiljø til at forberede kandidater udstyret med tekniske kvalifikationer og ekspertise i overensstemmelse med internationale standarder.

College of Graduate Studies

Vi tilbyder de bedste programmer og faciliteter til at hjælpe studerende med at opfylde deres ambitioner om at studere kandidatuddannelser. Vi tilbyder også forskellige fuld og delvis stipendier til forskellige programmer.

Statistik

De Forenede Arabiske Emirater Universitet (UAEU) er et omfattende, forskningsintensivt universitet, der registrerer cirka 13.900 studerende, med mere end 900 fakulteter og 65.000 alumner, der har nøglepositioner inden for regering, industri, handel og alle forretningsområder i hele regionen. Internationale studerende og fakulteter, der repræsenterer mere end 65 lande, beriger og opliver campus og klasseværelser, samtidig med at de stimulerer kulturel mangfoldighed.

  Campus funktioner

  Med sit fornemme fakultet, state-of-the-art campus og et komplet udvalg af studiestøttetjenester tilbyder UAEU et levende-læringsmiljø, der er uovertruffen i regionen. UAEU er et modent universitet med betydelige præstationer og en klar bane for løbende forbedringer med et mål om at blive anerkendt internationalt som et af verdens bedste universiteter.

   Placeringer

   • Abu Dhabi

    Reem Island, 8th floor of Sky Tower, , Abu Dhabi

   • Al Ain

    Sheik Khalifa Bin Zayed Street, , Al Ain

    • Dubai

     Hamdan bin Rashid Al Maktoum Center for Giftedness and Innovation, Al Beda’a, , Dubai

     Spørgsmål