Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Introduktion

UConn College of Engineering er et kraftcenter for forskning og ingeniøruddannelse i staten Connecticut og videre. Vi er den #1 offentlige ingeniørskole i New England, og vi leverer 51 procent af statens ingeniøruddannede. UConn er udpeget af Carnegie Foundation som et "R1" forskningsuniversitet. Dette er den højeste klassifikation, der gives for forskning og en udmærkelse, som kun 3% af alle amerikanske institutioner for videregående uddannelse har.

Vores kandidatuddannelser lægger vægt på erfaringsteknologi for at udstyre eleverne med den viden og de færdigheder, der vil gøre dem i stand til en dag at finde innovative og socialt retfærdige løsninger på nutidens mest komplekse udfordringer. Vi samarbejder med lokale og nationale industrier for at løse presserende teknologiske udfordringer og styrke vores produktionsbase.

Vi værdsætter iværksætteri og innovation, og vores studerende og fakulteter udvikler aktivt startups og innovative teknologier til støtte for økonomisk udvikling. UConn stræbte efter at løse de store udfordringer, som vores samfund står over for gennem forskningsinitiativer inden for menneskerettigheder, brownfields, cybersikkerhed og andre aktuelle emner.

Generelt overblik

UConn College of Engineering er et kraftcenter for forskning og ingeniøruddannelse i staten Connecticut og videre. Vi er den #1 offentlige ingeniørskole i New England, og vi leverer 51 procent af statens ingeniøruddannede. Vi samarbejder med lokale og nationale industrier for at løse presserende teknologiske udfordringer og styrke vores produktionsbase. Vi værdsætter iværksætteri og innovation, og vores studerende og fakulteter udvikler aktivt startups og innovative teknologier til støtte for økonomisk udvikling. UConn stræbte efter at løse de store udfordringer, som vores samfund står over for gennem forskningsinitiativer inden for menneskerettigheder, brownfields, cybersikkerhed og andre aktuelle emner.

UConn er udpeget af Carnegie Foundation som et "R1" forskningsuniversitet. Dette er den højeste klassifikation, der gives for forskning og en udmærkelse, som kun 3% af alle amerikanske institutioner for videregående uddannelse har. Vores kandidatuddannelser lægger vægt på erfaringsteknologi for at udstyre eleverne med den viden og de færdigheder, der vil gøre dem i stand til en dag at finde innovative og socialt retfærdige løsninger på nutidens mest komplekse udfordringer.

Campus funktioner

Det er simpelt nok - UCONN er et førsteklasses universitet

At være omgivet af de dygtigste studerende og fakulteter på en topforskningsinstitution vil presse dig, udfordre dig og gøre dit bedste bedre hver dag.

Tilstedeværelsen af Connecticuts flagskibsuniversitet mærkes i hele staten. University of Connecticut tilbyder en fremragende uddannelse på vores hovedcampus i Storrs og vores fire regionale campusser i Avery Point, Hartford, Stamford og Waterbury. Med adgang til anerkendte fakulteter, uovertrufne forskningsmuligheder og eksklusive praktikophold hos nogle af landets mest prestigefyldte virksomheder, forfølger vores studerende deres lidenskaber, lærer, hvad de elsker, og slår en sti for at få succes.

Huskies fortid og nutid vil fortælle dig, at der ikke er noget som UConn-samfundet. Du vil bære din UConn-oplevelse med dig gennem venner, der bliver til familie, Husky Pride, der bliver en del af din identitet, og drømme, der bliver din virkelighed.

Uden tvivl vil valget af UConn gøre dig bedre - uanset hvor din rejse begynder. Få det gjort her .

 • Storrs - Hovedcampus
 • Avery Point
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  Indlæggelser

  Uddannelseskrav

  GPA-krav til Graduate School

  For at komme i betragtning til optagelse til en kandidatgrad eller et certifikatprogram, undtagen under ekstraordinære omstændigheder, skal en studerendes tidligere kurser opfylde et af følgende kriterier:

  • En kumulativ GPA for deres seneste grad på 3,0 eller højere for hele graden, eller
  • Hvis den seneste grad er en bachelorgrad, eller den studerende endnu ikke har afsluttet sin bachelorgrad:
   • En GPA på 3,0 eller højere for hele de to seneste år med fuldtids bachelorkurser, eller
   • En GPA på 3,5 eller højere for hele det seneste år med fuldtids bachelorkurser, eller
   • Hvis en studerende har taget mindst et semester af fuldtidsstudier efter afslutningen af den seneste bachelor- eller kandidatgrad, en GPA på 3,0 eller højere for alle deres post-gradskurser.

  For at færdiggøre din ansøgning skal du:

  • Upload karakterudskrifter fra den skole, hvor du har modtaget din bachelorgrad og eventuelle kurser taget ud over, uanset om der er modtaget en grad.
  • Upload transskriptioner og grader fra internationale institutioner på både engelsk og universitetets primære sprog. Din ansøgning vil ikke blive behandlet uden disse kopier.

  Manglende upload af karakterer fra alle uddannelsesinstitutioner, uanset om der er modtaget en eksamen eller ej, kan være grund til annullering af optagelse.

  Yderligere ansøgningskrav for internationale studerende

  Graduate School kræver ikke en tredjeparts legitimationsevaluering, men vi glæder os over evalueringer fra følgende tjenester:

  • NACES (National Association of Credential Evaluation Services) eller
  • AICE (Association of International Credential Evaluators)

  Hvis din grad er en 3-årig bachelorgrad fra Indien, Canada, Australien, Sri Lanka eller visse andre lande, vil vi ikke anse graden for at svare til en 4-årig amerikansk bachelorgrad. Dette er vores politik, selvom graden er blevet evalueret som en 4-årig grad af en ekstern legitimationsevaluator, der er medlem af NACES (National Association of Credential Evaluation Services) eller AICE (Association of International Credential Evaluators).

  • Upload individuelle/årlige karakterark eller udskrifter (kurser og karakterer, ikke timer) for studerende, der afslutter deres uddannelse i Indien, Pakistan, Bangladesh eller Sri Lanka.
  • Hvis du har gennemført en grad, og det ikke er angivet på din karakterudskrift, kræver vi, at en kopi af din grad uploades til din ansøgning. Den mest almindelige årsag til forsinket behandling af ansøgninger er manglende upload af alle nødvendige udskrifter (og grader fra internationale institutioner).
  • For at forsøge at minimere internationale postforsinkelser efter indsendelse af din ansøgning, anbefaler The Graduate School at sende officielle udskrifter og grader fra hvert college/universitet, du har deltaget i. (Bemærk venligst, at officielle udskrifter og grader ikke skal sendes til The Graduate School før efter et tilbud om optagelse er blevet givet.)

  Engelsk færdighed

  Hvis engelsk ikke er dit primære sprog**, kan du blive bedt om at indsende dokumentation for dine færdigheder i det engelske sprog.

  **Et primært sprog er defineret som et sprog, der er brugt til at kommunikere siden barndommen.

  Visumkrav

  US Student Visa Sponsorship

  Hvis du er en international studerende, der kræver sponsorering af amerikansk studentvisum af University of Connecticut, skal du være forberedt på at indsende en anmodning om immigrationsdokument til International Student & Scholar Services (ISSS) Office, efter at du er blevet optaget på The Graduate School. (Et I-20/DS-2019-dokument frigives ikke af ISSS-kontoret, før din optagelse er afsluttet/matrikuleret.)

  Indsend din I-20/DS-2019-anmodning til ISSS mindst en måned før det semester, hvor du starter dit program.

  Hvis du har spørgsmål om de nødvendige materialer, bedes du kontakte IS-kontoret: [email protected]

  Du skal have et NetID for at ansøge om en I-20 eller DS-2019. Dette vil blive sendt til dig inden for 2-5 hverdage efter modtagelsen af din optagelsesmeddelelse. For hjælp med dit NetID eller genudstedelse af de oplysninger, der allerede er sendt via e-mail, bedes du kontakte ITS-kontoret på (860) 486-4357 eller e-mail: [email protected]

  Stipendier og finansiering

  Kandidatstuderende kan modtage økonomisk støtte til deres studier fra mange forskellige kilder, og vi opfordrer både potentielle og nuværende kandidatstuderende til at udforske alle de forskellige muligheder for at identificere dem, der passer bedst til deres behov. Vi anbefaler også, at alle kandidatstuderende rådfører sig med deres rådgivere og med fakultetet og personalet i deres kandidatuddannelser, fordi de er mest tilbøjelige til at vide om grad- eller disciplinspecifikke kilder til støtte. Derudover bør kandidatstuderende drage fordel af de ressourcer, der tilbydes gennem Office of National Scholarships and Fellowships, både for at identificere mulige finansieringskilder og for at få råd om at forberede vellykkede ansøgninger. Her finder du information om både interne (inden for UConn) og eksterne (uden for UConn) muligheder for studerende til at søge hjælp, stipendier eller anden økonomisk bistand.

  Derudover er her et par nyttige vejledninger til økonomisk støtte til ph.d.-studerende:

  • Økonomisk støtte til ph.d.-studerende
  • Ph.d.-studerendes vejledning til stipendier

  Ud over følgende muligheder er her et par nyttige fællesskabs- og økonomisk støttevejledninger til ph.d.-studerende:

  • Økonomisk støtte til ph.d.-studerende
  • Ph.d.-studerendes vejledning til stipendier
  • National Fellowships incitamentsprogram

  Office of National Scholarships and Fellowships (ONSF) er glade for at kunne annoncere fortsættelsen af UConns ambitiøse incitamentsprogram for at opbygge en stærkere studerende og fakultetskultur omkring at ansøge om prestigefyldte, nationalt konkurrencedygtige stipendier og stipendier.

  Under dette program er alle UConn-fakultetet på alle campusser (inklusive UCHC) berettiget til op til $1.000 i professionelle udviklingsmidler for at anerkende deres arbejde med at vejlede studerende gennem processen med at udvikle forslag og indsende ansøgninger om kvalificerede priser. Derudover kan fuldtidsstuderende, der ansøger om NFIP-berettigede stipendier, ansøge om et $250 -stipendium gennem dette program. I programmets første fem år er der blevet tildelt mere end $450.000 i faglige udviklingsfonde og kandidatstipendier.

  Deadline: 28. april 2023, kl. 23.59 (EDT)

  • Future Climate Venture Studio Fellowship

  Future Climate Venture Fellowship-programmet er designet til at give håndgribelige oplevelser for studerende, der er interesseret i at lære om start-ups, markedsføring, kommercialisering, ventureudvikling og forskning omkring klimaændringer. Fellows vil blive tildelt en mentor eller startup-virksomhed og vil have mulighed for at lære om en bred vifte af emner rettet mod at håndtere klimaændringer. Fellows vil udvikle kommunikations- og marketingfærdigheder samt have mulighed for at spille en rolle i at bringe teknologier omkring klimaændringer på markedet gennem støtte til start-ups og tidlige virksomheder. Fellows kan også have chancen for at hjælpe med at udvikle pitch-decks med deres respektive virksomheder og vil have mulighed for at deltage i interne og eksterne uddannelses- og karriereudviklingsfokuserede seminarer. Fellows vil blive forpligtet til at give en mundtlig præsentation ved afslutningen af programmet.

  Ansøgningsfrist: 15. januar 2023

  • Finansieringsmuligheder for kandidatstuderende og postdocs

  Søg i betalte sommerforskningsprogrammer for kandidatstuderende, rejsestipendier og stipendier – mange deadlines nærmer sig hastigt!

  Placeringer

  • Storrs

   Storrs, USA

   Spørgsmål