Keystone logo
University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Introduktion

Det mellemstore College of Engineering ved University of California Santa Barbara er konsekvent rangeret blandt det øverste niveau af ingeniørskoler i verden. University of California Santa Barbara Engineering giver studerende det direkte akademiske mentorskab, de har brug for for at opbygge en succesrig karriere og for at gennemføre uddannelser til tiden.

Vi er en tværfaglig campus, hvor en innovationskultur driver udviklingen af både grundlæggende videnskabelige og anvendte teknologiløsninger og samtidig tilføjer værdi til økonomien i vores region, vores stat og verden. University of California Santa Barbara Engineering har vist sig at være et af de mest succesrige miljøer for offentlig-privat forskningspartnerskab i nationen; de dybe, varierede og mange forbindelser, der er skabt med industrien, har resulteret i hundredvis af intellektuelle ejendomme.

Ingeniørhøjskolens mission er at give sine studerende en fast forankring i videnskabelige og matematiske grundlæggende forhold; erfaring med analyse, syntese og design af tekniske systemer; og eksponering for nuværende ingeniørpraksis og banebrydende ingeniørforskning og -teknologi. En ånd af iværksætteri inden for uddannelse, videnskabelig aktivitet og deltagelse i ingeniørpraksis tilfører University of California Santa Barbara 's College of Engineering.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Santa Barbara

    Santa Barbara, USA

    Spørgsmål