Keystone logo
Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Université Francophone du Congo

Introduktion

Fransktalende University Congo "UFRACO" Goma

Den fransktalende University Congo ligger i provinsen Nordkivu i Goma, Den Demokratiske Répulique Congo. det bevæger sig i den LMD-systemet.

Mutationer socialpolitik afrikanske samfund og de udfordringer i horisonten for hele det afrikanske kontinent kræver, at hver bestå stimuleret og værdsat intellektuelle debatter, de mest gammeldags forslag og idéer af konfrontation og mest effektive . I denne irreversible drejning af globalisering, vi er på vej ind nu, alle folk er, i varierende grad, underlagt de samme begrænsninger og muligheder og kaldte, med mere eller mindre hastende at fastsætte specifikke svar på specifikke udfordringer, til at bidrage at formulere en universel svar på fælles udfordringer.

Efter FN, Den Afrikanske Union i 2006 lanceret en andet årti for uddannelse, fordi uddannelse er den vigtigste løftestang, der vil gøre det muligt for Afrika at stræbe efter en anden skæbne end den, der allerede i vid udstrækning forudsagt i talrige rapporter internationale eksperter. Afrika er syg af en mangel på viden og innovation. Den viden økonomi vil være hjertet af internationale anliggender i de kommende årtier.

Fremkomsten af ​​et vidensamfund i verden stiller store udfordringer i de videregående uddannelser og forskning i Afrika, og hvad er mere i Den Demokratiske Republik Congo. Universitetet opfattes som et miljø eksamensbevis, ikke længere den traditionelle monopol på produktion af eliter. Det er i sig selv nedsunket i de mange dysfunktioner, der forhindrer det i at være et sted for integration i samfundet og at sætte spørgsmålstegn ved den nuværende og i fremtiden. Den grundlæggende årsag fortjener at blive udhvilede til udfordringerne.

De faglige baner viser dødvande er den akademisk institution overvældet af alt ondt. Den grundlæggende idé er at tilpasse kravene til kvalitet, modernitet og konkurrenceevne, der markerer dagens akademiske og videnskabelige ændringer i nationalt og internationalt plan.

Mål og målsætninger for det franske UNIVERSITET Congo.

Mottoet af UFRACO: "Frihed, Sandhed Science" (Libertas Veritas Scientia)

emne: uddanne mænd og kvinder kompetente og ansvarlige, i stand til at udøve deres dom til at handle i overensstemmelse hermed Uddannelse bør være totalt, så fuldstændig som muligt.

Det vil søge en pædagogisk og lærerig instruktion. Vores finalister, uden den intellektuelle udstyr erhvervet vil, uanset hvor de går, for at demonstrere en eksemplarisk moralsk adfærd og en kultur af livsfærdigheder og etikette mærkbar.

Den UFRACO vil bruge alle mulige midler til at nå sine mål ved at intensivere konferencer, seminarer, symposier, videnskabelige møder. Og som et universitet knyttet til Bologna-processen, LMD-system, mobilitet sine elever og dens lærere med andre universiteter stuvet revision system.

Placeringer

 • Goma

  44, Avenue KINSHASA, Q. MABANGA SUD, COMMUNE DE KARISIMBI, , Goma

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål