Keystone logo
Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Universidad Autonoma de Aguascalientes

Introduktion

Den kandidat repræsenterer det højeste uddannelsesniveau i Mexico og dens primære formål er uddannelse af fagfolk, specialister, forskere, humanister, teknologer og lærere og forskere i stand til at anvende, innovere og transmittere aktuel viden, fagligt relevant og socialt relevant i forskellige områder og discipliner; i stand til at påvirke udviklingen af Aguascalientes og Mexico.

Den selvstyrende universitet Aguascalientes har etableret sig som den førende akademisk status og forventede nationalt og internationalt for sin faglige kvalitet, øget uddannelsesmuligheder, forskning og teknologisk udvikling, så vel som en kulturel formidling og fortalervirksomhed sociale som har opnået sin prestige og anerkendelse, som har den har 92% af sine institutionelle programmer og 100% af sine interinstitutionelle kandidatuddannelser inden det nationale program for Quality kandidat (PNPC) nationale Råd for Videnskab og Teknologi i Mexico det styrende organ for videnskab og teknologi i landet; mens internationalt vi fortsætter med at tilføje programmer til evaluering af forskellige agenturer. Institutionen har også 14 programmer medicinsk speciale knyttet til sektoren for sundhed orienterede professionelle programmer, hvoraf 78% er på niveau 1 af vurderingen, der udføres af de interinstitutionelle udvalg for Vurdering af Higher Education ( CIEES); og 21% er akkrediteret af PNPC. Ligeledes har 36% af kandidatuddannelser blevet vurderet på internationalt plan specifikt ved den iberoamerikanske University Association of kandidatstudier (AUIP) og Akkrediteringsrådet for Business Schools og programmer (ACBSP): Doktorgrad i Administrative Sciences, Doctor of Science biologiske, PhD i Sociocultural Studies, Master of Educational Research, Master of Science: område Plant Bioteknologi og Toksikologi, Master of Science Agronomiske optioner eller Veterinær-, Master of Computer Science and Computer Technologies, Master i Skat og Master of Administrative Sciences, opnå for derved at placere vores kandidatuddannelser ved kvalitetsniveau globalt konkurrencedygtig. På nuværende tidspunkt er der to ph.d.-programmer evalueret.

ULA har en integreret pædagogiske kandidatuddannelser, der reagerer på klare behov for livslang læring, med en høj grad af kvalitet bakkes op af deres anerkendelse af organisationer og / eller standarder for kvalitet offer, og elementer af fleksibilitet, der tillader adresse forskellige uddannelsesbehov af fagfolk, der er involveret i dem. Der er også en bred vifte, der omfatter både orienteret erhverv og forskning, samt institutionelle og tværinstitutionelle programmer, der opfylder kriterierne for socialt behov og evne til universitetet for at tilbyde dem programmer.

Søger akkreditering af kandidatuddannelser både nationalt og internationalt har været en klar henvisning til de bestræbelser på universitetet. På den ene side, fordi han har styret udviklingen af ​​kandidat til at nå høje kvalitetsstandarder; for det andet, fordi at opnå dette, er det blevet designet og implementeret et kvalitetssikringssystem og forbedre kvaliteten af ​​kandidat har resulteret i en høj procentdel af akkrediterede programmer og høj gennemsnitlig effektivitet terminal.

Kendetegnet for kandidatuddannelser ved Universidad Autónoma i Aguascalientes er.

 • Relevante læseplaner.
 • elev-centrerede programmer, hvor en tutor medlem af Akademisk Råd opfølgningen af ​​programmet og en tutor, som vil guide dig i din uddannelse vil blive tildelt.
 • Undersøgelse fag kan være inden for eller uden for institutionen, at tilskynde de studerendes mobilitet og uddannelse i den konkurrenceprægede globale verden.
 • Træning erhvervet gør det muligt at udvikle forskning, teknologisk udvikling, innovation og løsning af sociale problemer.
 • Graduate Programmer ULA, er støttet med deres egen faglige personale, kvalificeret, erfarne og tilstrækkeligt til at opfylde de studerende, der sikrer uddannelse som forsker og ledende professionelle. En stor del af lærerne er anerkendt af National Forskere System, kompetent i produktion, transmission og anvendelse af viden med national og international anerkendelse.
 • Den konstante opdatering af viden er meget vigtigt for alle professionelle. Derfor Universidad Autónoma i Aguascalientes opfordrer alle fagfolk til at Sikre Academic Excellence studere en postgraduate kursus i dette universitet og opnå konkurrencedygtige og tilbyde konkrete løsninger i deres faglige aktiviteter.

At studere på Universidad Autónoma i Aguascalientes få:

 • Viden, færdigheder, holdninger og værdier til at opfylde deres faglige udvikling, forskning til enfrenarse til arbejdsstyrke og bidrager til udviklingen af ​​Aguascalientes og Mexico.
 • Sammenkædning med sig selv, eksperter på området Lærere, opleves gennem aktiviteterne i videnskabelige, teknologiske og professionel forskning rejst i studieordningen.
 • Sammenkædning med nationale og internationale takket være rådgivning af de ansvarlige vejleder uddannelse fagfolk.
 • Erfaring med tværfaglig, tværfagligt og hold, for at dele forløbet af speciale eller praktisk arbejde med studerende fra forskellige fagområder arbejder.

For alle ovenstående Generaldirektoratet for Forskning og kandidatstudier inviterer dig til at besøge uddannelsesmuligheder til rådighed for den selvstyrende universitet Aguascalientes at opdatere og styrke deres faglige uddannelse og forskning. Velkommen. !!!

Placeringer

 • Aguascalientes

  Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes, 20130, Aguascalientes

  Spørgsmål