Keystone logo
Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Université Catholique de Bukavu

Introduktion

DenKatolske Universitet i Bukavu (UCB) Association, er en af ​​førende universiteter, der udgør den Den Demokratiske Republik Congo. Beliggende i hovedstaden i provinsen SydkivuEn østlige region i landet af Patrice Emery Lumumba, blev institutionen i universitetsuddannelserne i privatret skabt november 21, 1989 af dekret af Hans Excellence Monseigneur Aloys MULINDWA Mutabesha, ærkebiskoppen af ​​Bukavu.

Under kanoniske ret i sine kanonerne 807-814 og den apostolske forfatning Ex Corde Ecclesiae, den 15. august 1990 om katolske universiteter og højere institutter, denUCB skinner med uddannelse til overvældende sociale mål i en Kivu-regionen, Med et netværk af gymnasier giver det bedste af hans elever. Lovligt, det fungerer på grundlag af bekendtgørelse nr ESURS / CABMIN / 1231-1291 af ministeren for videregående uddannelser, universitetet og videnskabelig forskning; Bekendtgørelse nr ESURS / CABMIN / A5 / 175/95 godkendt og anerkendt eksamensbeviser udstedt af det; den endelige bekendtgørelse aftale nr 06/106 blev underskrevet af præsidenten for Republikken den 12. juni 2006. Det Katolske Universitet i Bukavu er i øjeblikket en af ​​de få i landet er bemyndiget til at gennemføre uddannelse i postgraduate efter dekret fra ministeriet for højere uddannelse, universitetet og videnskabelig forskning No. 020 fra 02 april 2008.

Ved lov, denKatolske Universitet i Bukavu forfølger følgende hovedformål:

  • Organiser universitetsundervisning af videnskaben i alle dens former, for at fremme congolesiske intellektuelle rammer og bidrage til den socioøkonomiske udvikling i landet og især i provinsen Sydkivu;
  • Udfør videnskabelig forskning og offentliggørelse af videnskabelige undersøgelser i ethvert materiale;
  • Etablere nationale og internationale videnskabelige samarbejde med henblik på at sikre den videnskabelige udvikling er skræddersyet til de behov og kultur af de congolesiske folk;
  • Bring unge studerende til at forstå samfundets problemer, til at bidrage aktivt til at løse og bringe deres støtte til en gnidningsløs integration af den congolesiske kultur i verden civilisation;
  • Organiser videregående uddannelse inden for videnskab og teknologi og udføre videnskabelig forskning og offentliggørelse af videnskabelige undersøgelser i samarbejde med andre uddannelses- og forskningsinstitutioner både lokalt og internationalt;
  • Bidrage til udvikling af provinsen og landet ved tilvejebringelse af ekspertise.
ETK

DenKatolske Universitet i Bukavu organiserer uddannelse af høj kvalitet gennem sin Fakultetet for Økonomi og Virksomhedsledelse (Financial Management, Rural Economy, små og mellemstore virksomheder) højre (Offentlige, private og retligt, økonomisk) medicin (General, kirurgi og fødsel, medicinsk speciale, Pediatrics, Kirurgi og Gynækologi) for Jordbrugsvidenskab (Crop og Jord Sciences) Videnskab (Datalogi) Samfundsvidenskabelige Fakultet. en Fakultetet for arkitektur og byplanlægning arbejde fra det akademiske år 2017-2018.

Tre tusinde seksogfyrre (3046) studerende er indskrevet i alle cyklusser for det akademiske år 2016-2017, som et tusind 8-127 (1827) mænd og 1219 (1219) kvinder. En akademisk personale, stigende videnskabelig årenes løb giver en heltidsuddannelse. En administrativ, teknisk og faglært bidrager til de grundlæggende mål for denuniversitet. Det har i øjeblikket faciliteter, som forbedrer konstant på jagt efter en varig kvalitet i sine ydelser. Undervisningen foregår i campus Bugabotil Kalambotil Karhale og inden for murene af Bukavu Henvisning til Provincial General Hospital placering af amfiteater Faculty of Medicine. En rullende materiel tilpasset til transport af medarbejdere og studerende, den generelle edb i sit system, åbningen af ​​uddannelse som en national uden forskelsbehandling til udlændinge og resultatbaseret forvaltning gør dem en institution henvisning i provinsen og landet.

En uddannelse rammer reagerer på drifts- universitet betingelser giver de studerende mulighed for bedre at udvikle både teoretisk indlæring og praktisk. En computer center på en gratis service for studerende og ansatte, et bibliotek med mere end 38.295 bind, en Provincial General Hospital i Bukavu reference forvaltes afKatolske Universitet i BukavuEn Centre of Excellence for uddannelse af embedsmænd i fællesskab finansieret af Verdensbanken og den congolesiske regering, gårde 100 ha Kavumu og 60 ha Mulume-Munene, et område på 80 hektar, som bygges gradvist campus Kalambo som henvisning UBC.

Den CEGEC (undersøgelse og Training Center for Ledelse og konfliktforebyggelse i De Store Søers Område i Afrika - Juridiske Fakultet), den CEGEMI (Center for Forskning og ledelse ekspertise i minesektoren), den CERDHO (rettigheder forskning center for mennesket og den humanitære folkeret), den CEFOSAR (center for studier og reproduktiv sundhed uddannelse), den CREBAC (Bioetik Centre), Cappa (Support center fremme af landbrugsproduktionen), bly (Laboratoriet for økonomi anvendt på udvikling), SMV-Start Unit (forvaltningsenhed i små og mellemstore virksomheder), de ITADES (Institut for behandling og statistiske dataanalyse ) ... er forskningscentre i regionale og internationale dimension og et område for forskning og læring Medlem af International Federation of katolske universiteter (IFCU), DenAgence Universitaire Frankofone (AUF), DenSammenslutningen af ​​afrikanske universiteter (AAU), TheForeningen af ​​universiteter og institutter katolske Superiors i Afrika og Madagaskar (ACUHIAM), DenKatolske Universitet i Bukavu har flere partnere på lokalt, regionalt og internationalt som Iita og CIALCA RUFORUM. Super Lacus Ac Montes splendens, denKatolske Universitet i Bukavu skinner til syvogtyve år over den majestætiske Lake Kivu og bakkerne over. Stolt af sin frugt, som nu kræves på alle områder, både hjemme og i udlandet, fortsætter sin søgen efter en kvalitet universitetsuddannelse til at holde i de forreste rækker.

I søgen efter det optimale, er det bedst endnu ikke kommet!

vores campus

Det Katolske Universitet i Bukavu organiseret hans lære i fire campusser herunder at Bugabo at af Karhale, den Kalambo og den for Provincial General Hospital i Bukavu reference.

Campus Bugabo

På bakken af ​​Bugabo, er en storslået historisk bygning, der i øjeblikket huser centraladministrationen institutioner inklusive rektor, prorektor, generaldirektøren og Centralbibliotek. I sin nyrenoverede anneks del driver Centre of Excellence for uddannelse af embedsmænd samt undervisning kandidat i jura og økonomi. Han var i gamle dage et kapel - St. Therese - og senere sæde for Koordinering af subsidierede skoler som katolske ærkebispedømme besluttet at flytte til dens oprettelse i 1989, kan universitetet organisere dér hans lære.

ETK

Campus Karhale

Lidt længere oppe er Karhale campus på bakken af ​​samme navn. Tidligere medicinsk laboratorium provinsen, bygningen består af to etager og en stueetagen huser Fakultet Agronomi og et hjem for eleverne. Sagde igen Laboratoire Dr. André Lurhuma Zirhimw'abago, til minde om denne modige læge og forsker med speciale i kirurgi og fødsel døde i juni 1995; denne bygning indeholder klasseværelser, forskningslaboratorier i agronomi og knyttede amfiteater indbydende freshmen i biologi og medicin.

1

Den amfiteater Stanislas Haumont

Det indtager ret til Provincial General Hospital i Bukavu reference er en anden læring websted. Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet arbejder og bruger HGPRB, der drives af det katolske universitet i Bukavu som gældende lektioner hospital. Professorer leverer kurser på fakultetet er også involveret i administrationen af ​​pleje i dette hospital af provinsens interesse.

2

Campus Kalambo

3

Kalambo Stedet består af 80 hektar og repræsenterer fremtiden for det katolske universitet i Bukavu kaldet til at slå sig fuldt ud i de kommende dage. et kæmpe projekt ligger omkring tyve kilometer fra byen af ​​Bukavu, på en bakke med udsigt over Lake Kivu, er i gang. Med hensyn til universitetets kompleks, der skal bygges, er allerede gennemført to hovedbygninger hver bolig fakulteter økonomi, jura og Sciences etablerede der siden det akademiske år 2013-2014; af boliger til studerende og en agronomi laboratorium i samarbejde med Iita.

Placeringer

  • Bukavu

    Bugabo 02, Av. de la Mission, Commune de Kadutu Bukavu RD Congo , , Bukavu

Spørgsmål