Keystone logo
University of Bristol Law School Phd i bæredygtig fremtid
University of Bristol Law School

Phd i bæredygtig fremtid

Bristol, Det Forenede Kongerige

4 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20.700 / per year *

På campus

* Udlandet: fuld tid

Introduktion

Den tværfaglige vej i bæredygtig fremtid søger at producere en ny generation af forskere, der kan løse de presserende sociale spørgsmål om bæredygtighed i lyset af en voksende global befolkning.

Bæredygtighedsforskning spørger, hvordan menneskets velvære kan opretholdes og forbedres på lang sigt, givet stigende befolkninger, begrænsede naturressourcer og et skrøbeligt miljø. Feltet har med sit klare anvendte fokus og stærke strategiske fremtidsrettede politiske implikationer samfundsvidenskab i hjertet.

Det kræver også en bred tværfaglig tilgang og en forståelse af økonomi, jura, politik og psykologi af bæredygtighed, og geografien og demografien af ​​de berørte. Vi udsætter derfor bevidst eleverne for en bred vifte af materiale for at hjælpe dem med at værdsætte og forstå indbyrdes forbundne perspektiver og for at give dem færdigheder til at arbejde effektivt på tværs af discipliner. Vi byder velkommen til studerende fra en bred vifte af faglige baggrunde.

Studerende vil normalt blive registreret i skolen for deres første vejleder. Dette er muligvis ikke skolen, der behandler din ansøgning.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål