Keystone logo
University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science

Introduktion

University of Cincinnati and College of Engineering and Applied Science er på forkant med innovation i det 21. århundrede. Med nationens ældste kooperative uddannelsesprogram, verdenskendte fakultet, avancerede forskningsfaciliteter og et udfordrende, velafviklet pensum giver CEAS's bacheloruddannelse de studerende viden og færdigheder til at få succes inden for ingeniør- og teknologiområdet.

Real-World Learning

Vores college er fødestedet for kooperativ uddannelse. Rundt campus vil du høre os referere til kooperativ uddannelse som co-op. Co-op er blevet integreret i sit læseplan i mere end 100 år. Placeret som nummer 1 blandt de offentlige universiteter, kandidater studerer med et helt års erhvervserfaring.

Investeringsafkast

UC CEAS-graden er en ekstraordinær værdi.

Engineering er rangeret som nr. 1 i Ohio for ROI

75% af co-op-studerende modtager et jobtilbud fra deres co-op-placeringsfirma.

Hurtige fakta

US News and World Report rangerer vores co-op-program nr. 1 blandt offentlige universiteter og # 3 i nationen.

Studerende kan vælge enten en branche eller et forskningsspor co-op

Lokale, nationale og internationale samarbejdsstillinger er tilgængelige

18: 1 Forhold mellem studerende og fakultet

23 Gennemsnitlig klassestørrelse

I den urbane kerne

Hvor er UC's College for Engineering & Applied Science? I hjertet af Cincinnati, Ohio! Hjem til flere Fortune 500s pr. Indbygger end New York eller LA, der er robuste muligheder for co-op placering og partnerskaber.

Mission statement

At give en uddannelsesmæssig erfaring i verdensklasse inden for ingeniørvidenskab, databehandling og anvendt videnskab fra studerende gennem ph.d.-niveauer.

At udvide videnes grænser og formidle denne information til det videnskabelige samfund, industri, regering og offentligheden.

At fremme partnerskaber med industrien, det bredere uddannelsessamfund og lokale, statslige og føderale regeringer for at udvide ekspertise, adgang og mangfoldighed.

Vision

Ledende bymæssige offentlige colleges for engineering, computing og anvendt videnskab gennem uddannelse, oplevelsesmæssig læring og viden skabelse og formidling til en ny æra af innovation og indflydelse.

Placeringer

  • Cincinnati

    2901 Woodside Drive, 45221, Cincinnati

    Spørgsmål