Keystone logo
University of Evora Ph.D. i datalogi
University of Evora

Ph.D. i datalogi

Evora, Portugal

3 Years

Engelsk, Portugisisk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.250 / per year *

På campus

* internationale studerende 2500€ ; internationale studerende med samarbejds- og udviklingsstipendier: 1450€

Introduktion

Ph.d.-uddannelsen i datalogi sigter mod udvikling af kompetencer, færdigheder og avancerede undersøgelsesmetoder inden for informatik, samt specialisering baseret på et bredt kendskab til informatikområdet. Det er beregnet til at tilbyde læring i et forskningsmiljø med hovedformålet at træne forskere, universitetsprofessorer og ledere i innovationsprocesser inden for de grundlæggende og anvendte områder inden for datalogi.

Den erhvervede træning og færdigheder giver vores studerende større faglige og karrieremuligheder inden for forskning i offentlige og private institutioner, teknologiske virksomheder og i videregående uddannelser.

Økologisk enhed: Institut for forskning og videregående uddannelse

Varighed: 6 semestre/180 ECTS-point (30 påkrævet i pensumenheder)

Sprog: Portugisisk, Engelsk

Regime: Dagtimer

Unikke salgsargumenter:

University of Évora er et tværfagligt universitet, der konstant opdaterer sine kurser, tilbyder optimale betingelser for at studere og udføre forskning og kurser inden for alle vidensområder: Fine Arts, Social Sciences, Science and Technology, Health and Human Development, og også sygepleje. På UÉ fremmes en unik undervisnings-læringsdynamik, der er et resultat af fusionen af teoretisk og praktisk viden, der motiverer alle studerende og akademisk personale til at udforske deres færdigheder og stiller den nødvendige infrastruktur til rådighed for at fremme videnskabelig forskning og innovation.

Universitetet i Évora er det næstældste i landet, grundlagt i 1559, og har en bred liste af kandidat-, master- og doktorgradskurser. Vi er beliggende i det sydlige Portugal, nær Lissabon, landets hovedstad, men også meget tæt på Algarve, hvor du kan nyde fantastiske strande. Universitetet i Évora har ikke et universitetscampus i sig selv. Byen Évora er din campus, alle bygningerne, hvor du vil have undervisning, er spredt fra centrum til udkanten af byen. At være en del af universitetet i Évora er at tilhøre en familie med en stærk akademisk ånd og en fast forbindelse til forbedringen af de ressourcer, som regionen tilbyder.

Må eleverne arbejde, mens de studerer?

Der er ingen hindring for, at studerende kan kombinere deres akademiske vej med et job. Faktisk har universitetet i Évora sit eget særlige regime for arbejdende studerende.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål