Keystone logo
University of Evora Ph.D. i politisk teori, internationale relationer og menneskerettigheder
University of Evora

Ph.D. i politisk teori, internationale relationer og menneskerettigheder

Evora, Portugal

4 Years

Portugisisk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.500 / per year *

På campus

* internationale studerende 2500€

Introduktion

Ph.d. i politisk teori, internationale relationer og menneskerettigheder, skabt i partnerskab af universiteterne i Évora og Azorerne, er kendetegnet ved den centralitet, den giver til spørgsmål om medborgerskab og menneskerettigheder, kontekstualiseret i det internationale system, drevet af heterogene tendenser og kræfter, der nogle gange er modstridende. Med støtte fra et fakultet med høj videnskabelig og disciplinær kompetence og forankret i den solide forskningserfaring, der er indsat i Research Centres of Excellence, sigter denne doktorgrad mod at udvikle en dyb teoretisk viden, som på en alsidig og tværfaglig måde fremmer udviklingen af kritiske analyser , som repræsenterer et innovativt og konsekvent bidrag til forskning på nationalt og internationalt plan.

Økologisk enhed: Institut for forskning og videregående uddannelse

Varighed: 8 semestre/240 ECTS (90 påkrævet ved UCS)

Sprog: Portugisisk

Regime: Blandet

Unikke salgsargumenter:

University of Évora er et tværfagligt universitet, der konstant opdaterer sine kurser, tilbyder optimale betingelser for at studere og udføre forskning og kurser inden for alle vidensområder: Fine Arts, Social Sciences, Science and Technology, Health and Human Development, og også sygepleje. På UÉ fremmes en unik undervisnings-læringsdynamik, der er et resultat af fusionen af teoretisk og praktisk viden, der motiverer alle studerende og akademisk personale til at udforske deres færdigheder og stiller den nødvendige infrastruktur til rådighed for at fremme videnskabelig forskning og innovation.

Universitetet i Évora er det næstældste i landet, grundlagt i 1559, og har en bred liste af kandidat-, master- og doktorgradskurser. Vi er beliggende i det sydlige Portugal, nær Lissabon, landets hovedstad, men også meget tæt på Algarve, hvor du kan nyde fantastiske strande. Universitetet i Évora har ikke et universitetscampus i sig selv. Byen Évora er din campus, alle bygningerne, hvor du vil have undervisning, er spredt fra centrum til udkanten af byen. At være en del af universitetet i Évora er at tilhøre en familie med en stærk akademisk ånd og en fast forbindelse til forbedringen af de ressourcer, som regionen tilbyder.

Må eleverne arbejde, mens de studerer?

Der er ingen hindring for, at studerende kan kombinere deres akademiske vej med et job. Faktisk har universitetet i Évora sit eget særlige regime for arbejdende studerende.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programundervisning

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål